Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,365
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ek741.png

Etiketler

Herkese Merhaba :smiley:

Sabah şerifleriniz hayır olsun :smiley:

Umarım herşey yolundadır :smiley:

( Üstad kızıcan gene bana ama fotoların boyutların büyükolmuş son sunumda gene ütüsüz çıkmış yani. Umarım kızmıyosundur. başlarım fotoğrafına diye :smiley:

Fatihciğim MSN de ayrıntılı yanıt vermiştim buradan Ömer abini çekiştirmeyelim.
;D

Hoşgeldin Papatyalar,
Rica etsem Profil sayfasından rumuzunun altına adını ve katıldığın kenti yazar mısın.?

Teşekkürler.

Günaydınlar,

Umarım Ist5Days fotoğraflarını beğenmişsinizdir... :smiley: (Bu arada jargondeath! O laf bana mı ha bana mı ??? Kolaysa yüzüme söyle... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D )

Bu arada DEDAK'ın bu haftaki yürüyüşü Kula Peribacaları'na. Duyurusunu yaptım. Bilginize...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18797.0

Görüşürüz...

yine saracak birini bulamadın bana sarıyon dimi :smiley:
sen gelsene buraya sana nasıl kan alınıyor öğreteyim :p
bakalım bu konuda ne kadar yeteneklisini
sana kobaylık yapacak değilim baştan söyleyeyim :smiley:
kendinde deneyeceksin :smiley:

Günaydınlar herkese.
Sanırım güne şu güzel sözlerle başlamak güzel olur.

Güzel bir güne başlıyorum .
Kendi kendime yeten,becerikli ve yeni fikirlere açık bir insanım.
Ayrıca görevlerimi başarıyla yapmaktayım.
Kendimi ve diger insanları seviyorum. Başkalarıyla iyi çalışıyorum.Yapıcıyım ve yardımlaşmayı seviyorum.Başkalarıyla işbirliği içinde olmayı bir kolaylık olarak görüyorum.
Anlaşılması kolay bir insanım, sorunlara sakin ve rahat bir sekilde yaklaşıyorum.
Bugün beni çevreleyen tüm Dünya ile uyum içindeyim.Amaçlarımı net bir şekilde görmekteyim.Onlara kolaylıkla ulasabileceğimden eminim.
Bugün bana güzel sürprizler sunacak fevkalade bir gün. Şanslı bir insanım.

Prof.Dr. Haluk YAVUZER

Not: Mesaj Moderatör tarafından modifiye edilmiştir. ;)

Deretepe & Gezenbilir İzmir Grubu 16 Kasım Pazar Doğa Yürüyüş bilgilerine

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18802.0 adresinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

Hoşgeldin Gül ,

Merhaba Nazlı Nurten ,

Profil Sayfasından Kimlik Bilgisi sekmesine tıklayarak Forumda Görünen adınız bölümüne adınızı ve katıldığınız kenti yazar mısınız.?
Teşekkürler.,

Birşey değil.
Sarılar bas bas bağırıyor ama olacak o kadar kadı kızında kusur.
:smiley:

Bu arada profil güncellemesi için bende teşekkür ederim.
Bir sonraki isteğim sanırım 2 kilo su böreği alıp Harmandalı gezimize gelmen olacak herhalde.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri