Kadir gecesinin hayırlara vesile olması duasıyla . Allah nicelerine aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluk ve huzur içinde ulaşmayı nasip eylesin inşallah.
Murat üstada görüşemiyceğimiz için hayırlı bayramlar. kaz dağları Gezisine katılan gezenbilir ailesi içinde iyi eylenceler. Kazasız belasız dönersiniz inşallah
Üstadım ben genede zerrin hanımın iş yoğunluğunun tamamlanmasını bekliyim. Zaten biliyosun aktif sayısı çok az kısa soluklu oluyolar. mesaj sayılarından ve aktif olma süreleride ortada. Hemen doğada olmak istiyolar yada bilgi alıp uzaklaşıyolar bekide mesaileri müsade etmiyordur . Forumlara Katılanda katılmayanlarda sağolsular
Zerrin hanımla konuşalım bir çalışma olursada ben üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalışırım.
ADOG Etkinliklerini Doğa Yürüyüşüne yazarak sabitlemenin yanında Ankara Grubuna üye olmuş arkadaşlara da Özel mesaj ile link atmalısınız bence.
Doğum günlerini kutlarken yaşadığı ile yazan üyelere o ilin Grubunun linkini de vermeye çalışıyorum çoğunlukla.
Ankara da yaşayanlara sürekli yolladığımı biliyorum.
Esasında Sedat bu duruma bir çözüm bulsa. Yaşadığı ile göre üyelere kent gruplarının linki yollanmalı.
Bu konular hassas konular Fatih, yani Murat bu konularda tamamen duygusal (maddi) hareket ediyor biliyorsun, bütçesine uyarsa (ki sanmıyorum) katılır mutlaka
jargondeath' Alıntı:
Ben su böreğini yapıyorum. Gezenbilir / Ankara grubu toplantısı için. Seninde mesain uyarsa katılıyosun tamam değilmi ?
Bu konular hassas konular Fatih, yani Murat bu konularda tamamen duygusal (maddi) hareket ediyor biliyorsun, bütçesine uyarsa (ki sanmıyorum) katılır mutlaka
Fatih merhaba, Teşekkürler ediyorum iyiyim, sen de iyisindir umarım... Kaz Dağları için yarın akşam yola çıkyorum, bayramın ikinci günü Ören'de olurum umarım, üçüncü günü Kaz Dağlarında olacağız.
Senin programın nedir, her hangi bir faaliyete katılacakmısın?
selam ben hakan sizlerle tanışmak çok hoş benim öyküme gelince; bana ne olduysa askerde oldu ısparta eğirdir dağ komando okulunda askerlik yaparken yıllardan beri bende olan doğa tutkum (birazda zorunlu olarak) ortaya çıkıverdi işte, ama ne tutku yaşam biçimi sanki her fırsatta kendimi tabiat ananın kollarına bırakma durtusu. inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz.