Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,890
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Fatih ,
Ulaş sanırım kutuyu daha gömmedi.

Uygun bir yer arıyordur.
:smiley:

yok yok, o kutu yine orada duruyor. Ben içinden kendi hediyemi aldım. Benden sonrakine hediye bıraktım ve kutuyu tekrar yerine yerleştirdim... Yanına "Pigeon Island" hala orada...

Ben içinden Geocoin denilen bir hediyeyi aldım. Onu başka bir kutuya koymam gerekiyor. Onu koyacak yer düşünüyorum ama kutu hala orada. Kuşadası yönüne gidecekseniz gidip bulması da kolay çok da tavsiye ederim...

Etiketler

Kalabalıklaştık ben çayı ocağa koyuyorum. :smiley:

450835407_4b9ad7e944.jpg

dreamboys69' Alıntı:
manisa spil dağında hiç aktivite yapmıyormusunuz?spilde kapm kurmak için çok güzel alanlar mevcut.

Merhaba Dreamboys69 ,

Gezenbilir.com Forum sanal ortamda paylaşım amacı ile oluşturulmuş bir grub.
İstanbul'da ki üye arkadaşlarımız yat turları-fotoğraf gezileri ve yemekler düzenliyor olsa da diğer kentlerde ki üye arkadaşlarımızın sayısı (daha doğrusu aktif katılımcı sayısı) az olduğu için Gezenbilir.com adı altında etkinlik düzenlemekte zorlanıyorlar.
Ben foruma İzmir'den katılıyorum. Hiç bir kulübe üye değilim ama İzmirDe ki diğer kulüplerin etkinliklerine katıldığım gibi kendimde etkinlikler tertipliyorum.(Deretepe Dağcılık Grubu adı altında)
Şu an için Manisa ya hiç etkinlik tertiplemedik ama Manisa Spil civarında bir çok kez trekking yaptım.
Kamp kurabileceğimiz onlarca yer olduğunu tabii ki biliyorum.
Ama etkinlik düzenlemek biraz zor oluyor. Katılımcı sayısı azlığı nedeni ile.
:(

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Dreamboys69 ,

Gezenbilir.com Forum sanal ortamda paylaşım amacı ile oluşturulmuş bir grub.
İstanbul'da ki üye arkadaşlarımız yat turları-fotoğraf gezileri ve yemekler düzenliyor olsa da diğer kentlerde ki üye arkadaşlarımızın sayısı (daha doğrusu aktif katılımcı sayısı) az olduğu için Gezenbilir.com adı altında etkinlik düzenlemekte zorlanıyorlar.
Ben foruma İzmir'den katılıyorum. Hiç bir kulübe üye değilim ama İzmirDe ki diğer kulüplerin etkinliklerine katıldığım gibi kendimde etkinlikler tertipliyorum.(Deretepe Dağcılık Grubu adı altında)
Şu an için Manisa ya hiç etkinlik tertiplemedik ama Manisa Spil civarında bir çok kez trekking yaptım.
Kamp kurabileceğimiz onlarca yer olduğunu tabii ki biliyorum.
Ama etkinlik düzenlemek biraz zor oluyor. Katılımcı sayısı azlığı nedeni ile.
:(
manisadan 2 katılımcınız oldu artık.izmirde aktivite olursa onlarada katılma şansımız olabilir

dreamboys69' Alıntı:
manisadan 2 katılımcınız oldu artık.izmirde aktivite olursa onlarada katılma şansımız olabilir

Aslında kamplı etkinliklere daha çok TezzMertek bakıyor. Ayrıca ben kişisel olarak çok fazla kamplarla ilgilenmiyorum. Ama kendim üyesi olduğum için DEDAK'ın kamplı etkinliklerini biliyorum. İzmir'deki aktivitelere katılabilirim dediniz diye ekleyeyim istedim...

Dediğim gibi ben çok ilgilenmiyorum. Neredeyse İzmir'deki tüm etkinlikleri TezzMertek zamanı geldiğinde duyuruyor zaten ama şimdiden ekleyeyim. Detayları dediğim gibi zamanı geldiğinde TezzMertek verir. Ama şimdiden siz de bakabilirsiniz?

jargondeath' Alıntı:
Define avcılığı demekki yatırım işi bakarmısın. hemde uzun vadeli düşünmek gerektiriyor.
Hoşbulduk murat
Düzeltmeyi anlamayınca komple sildim bende mesajı :smiley:

Fatih ,
Mesajının yanında ALINTI - DEĞİŞTİR - SİL butonları oluyor.
Değiştir butonu hatalı yazdığın bir mesaj olursa düzeltmene yarıyor.
Bu değiştirme hakkında sadece 24 saat geçerli. 24 saatten sonra mesajını ne silebiliyorsun ne de değiştirebiliyorsun.
24 Saat geçtikten sonra düzeltme ve komple silme için Moderatörlerden yardım isteyebilirsin.

dreamboys69' Alıntı:

Sanırım Kamp aktivetelerinden bahsediyorsunuz.?
Tabii ki kampçılık konu başlığı ile Etkinlikler konu başlığına yazarım.
Ulaş'ın bahsetmiş olduğu İzmir Dokuz Eylül Dağcılık için ise www.dedak.org.tr adresini ziyaret edebilirsin.

Ulaş , kutluyorum geocaching kutusunu bulmuşsun , açıklamalarını ayrıntılı olarak yazarsan çok iyi olur :smiley:

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Merhaba,

Yarın ne kadar ve ne zaman zamanım olur bilmiyorum. Kısaca yazayım. Haftasonu ilk başarılı Geocaching denememi yaptım. Detayları Geocaching başlığı altında yazı açarak yazdım. Ufuk bey detay verebilirsin derse vereceğim. Eğer buradan yayınlama da insanların zevkini kaçırma derse blogumda notlarımı ve fotoğraflarımı yayınladım. Eğer yayınlayabilirsin derse yarın bir zaman bulup o başlık altına da ekleyeceğim. (Fotoğraflarım hoşuma gitti ama baştan söyleyeyim, fotoğraflar biraz kopya veriyor. Eğer kopya istemiyorsanız fotoğraflara bakmayın...)

Sorunuz olursa lütfen ilgili başlık altına yazarsanız cevaplamak isterim. Ama ilk kez define bulmuş biri olarak siz sormadan söyleyeyim, evet çok zevkliymiş... :smiley:

Yarın fırsat olunca yazarım. Görüşürüz...

Berat, ne güzel kanyon trekkingi yapmışsın ama hiç fotoğraf yok demene üzüldüm , batonlarını aldın mı peki ?

Jazz' Alıntı:
Bugün ercova'ya yakın biryerde kız kulesi kanyonuna extreme trekking turuna katıldım , yalnız hiç fotoğrafım yok onun için sadece tavsiye ediyorum :smiley: .
Yaylalar , şelaleler , vadiler kolay gelenler için çok iyi .

Herkes geocaching kutusu aramaya çıktı heralde ;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Nooldu ya, ben yazacak zaman bulamazken herkes haldir huldur yazmisti. Ben yazinca gunaydin'Lar bile iptal olmus durumda

Kendimi "Muhabbet bitiren" gibi hissetmeye basladim :D :D :D

Ooohhhhhhh , Murat harika , teşekkürler :smiley:

Bu arada forum da açık ekranda , keyfin yerinde yaniii :D

Çok güzel anlatmışsın da çok fotoğraf çektik diyorsun ama sadece bir kaç fotoğraf var , gerisi nerede ?

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Şu anda sadece kendi blogumda duruyor > http://xtrmprgrmmr.blogspot.com/2008/07/geocaching-gcwbyc.html

Şimdilik gezenbilir'e koymuyorum, çünkü daha önce dediğim gibi sürprizi kaçırmak istemem. Forum moderatörü tamam der demez oraya da kopyalayacağım...

Yorumunuz / Düzeltmeniz olursa çok sevinirim...

Yüzüncü ( 100 ) , yazında kutlu olsun, daha nie yüzlere binlere olsun Ulaş :smiley:

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Bu arada araya kaynayacak ama Şu mesaj itibariyle 100. (Yazıyla YÜZÜNCÜ) mesajımı atmış oluyorum :D :D Nice yüzlere diliyorum kendime :D :D (Tamam, tamam vurmayın, daha az konuşacağım... :-X :-X :-X )

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri