Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,885
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bugün ercova'ya yakın biryerde kız kulesi kanyonuna extreme trekking turuna katıldım , yalnız hiç fotoğrafım yok onun için sadece tavsiye ediyorum :smiley: .
Yaylalar , şelaleler , vadiler kolay gelenler için çok iyi .

Etiketler

Merhaba,

Yarın ne kadar ve ne zaman zamanım olur bilmiyorum. Kısaca yazayım. Haftasonu ilk başarılı Geocaching denememi yaptım. Detayları Geocaching başlığı altında yazı açarak yazdım. Ufuk bey detay verebilirsin derse vereceğim. Eğer buradan yayınlama da insanların zevkini kaçırma derse blogumda notlarımı ve fotoğraflarımı yayınladım. Eğer yayınlayabilirsin derse yarın bir zaman bulup o başlık altına da ekleyeceğim. (Fotoğraflarım hoşuma gitti ama baştan söyleyeyim, fotoğraflar biraz kopya veriyor. Eğer kopya istemiyorsanız fotoğraflara bakmayın...)

Sorunuz olursa lütfen ilgili başlık altına yazarsanız cevaplamak isterim. Ama ilk kez define bulmuş biri olarak siz sormadan söyleyeyim, evet çok zevkliymiş... :smiley:

Yarın fırsat olunca yazarım. Görüşürüz...

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Merhaba,

Yarın ne kadar ve ne zaman zamanım olur bilmiyorum. Kısaca yazayım. Haftasonu ilk başarılı Geocaching denememi yaptım. Detayları Geocaching başlığı altında yazı açarak yazdım. Ufuk bey detay verebilirsin derse vereceğim. Eğer buradan yayınlama da insanların zevkini kaçırma derse blogumda notlarımı ve fotoğraflarımı yayınladım. Eğer yayınlayabilirsin derse yarın bir zaman bulup o başlık altına da ekleyeceğim. (Fotoğraflarım hoşuma gitti ama baştan söyleyeyim, fotoğraflar biraz kopya veriyor. Eğer kopya istemiyorsanız fotoğraflara bakmayın...)

Sorunuz olursa lütfen ilgili başlık altına yazarsanız cevaplamak isterim. Ama ilk kez define bulmuş biri olarak siz sormadan söyleyeyim, evet çok zevkliymiş... :smiley:

Yarın fırsat olunca yazarım. Görüşürüz...

Merhaba Ulaş ,
Farklı konu başlıklarında yeni konu açtığın zaman linkini de kopyala sana zahmet.
Bu mesajın içinden direkt Geocaching sayfasına gitmek çok daha güzel olurdu be hocam.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Ulaş ,
Farklı konu başlıklarında yeni konu açtığın zaman linkini de kopyala sana zahmet.
Bu mesajın içinden direkt Geocaching sayfasına gitmek çok daha güzel olurdu be hocam.

Derhal ve memnuniyetle...

Ben karıştırır mıyım ortalığı diye yapmamıştım. Kusura bakmayın;
Notlarımı paylaşacağım başlık:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14924.0

Ayrıca bir başlık daha açtım. Gitmeden önce biryerde Geocache olup olmadığını görmenin bence en kolay yolu: Google Earth ile çevredeki Cacheleri görmek >>>
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14925.0

Umarım ilginizi çeker. Sorular veya yorumlar olursa merakla bekliyorum. Ayrıca dediğim gibi Ufuk bey "Tamam, ipucu olması sorun olmaz" dediğinde blogda yayınladığım resim ve yazıları da oradan yayınlayacağım... (Çünkü bu işi ciddi yapanlar için sanırım en ufak ipucu işin eğlencesini bozabilir? Bir aceminin gelip herşeyi mahfetmesini ben de istemezdim :D )

Selam Ulaş ,
1. kutunu bulmana çok sevindim.
Sende onu saklayarak gezisinin devam etmesini sağla.
1-2 fotoğrafla yeni konu başlığı açarsan güzel olur.

Araç yollarına çok yakın olmasın. Biraz yürüsünler hocam.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Selam Ulaş ,
1. kutunu bulmana çok sevindim.
Sende onu saklayarak gezisinin devam etmesini sağla.
1-2 fotoğrafla yeni konu başlığı açarsan güzel olur.

Araç yollarına çok yakın olmasın. Biraz yürüsünler hocam.
;D

Evet, ilk kutumu bulduğum için artık biraz daha rahatım. Kendim de yapabilirim sanırım. Hatta aklımda 2-3 yer var bile. :smiley: Merak etme, yola yakın olmayacak. Çok uzun yürüyüş istemeyecekler ama en azından insanları biryerlere götürecek. :smiley: Aklımda Foça'daki kutuyu bulmak var önce. Bu hafta sonu o tarafa gideceğim.

Sonrasında ilk kutumu da yerleştiririm sanırım...

Senin nezdinde herkese seslenelim bari:

Bir yere gidecekseniz, gitmeden Geocaching yüklü Google Earth'den bir bakın. Orada da bir kutu vardır? Kim bilir? Gitmişken belki birisi size bir hediye bırakmıştır??? :D :D :D

Hadi bugün için hepinize azat buzat...

Herkese şarkı armağan ediyorum: Monday...Bloody Monday :D :D :D

Hadi bari ben de çalışayım, herkes çalışıyor madem. Kendimi kütüphanede herkes çalışıyorken etrafına bakınan çocuk gibi hissettim... :D :D :D

jargondeath' Alıntı:
Herkese merhaba.

Hayırlı uğurlu olsun Definemiz. ( Nasılda sahiplaniyorum. onca uğaş didin ter akıt. formda paylaşılsın ) Tebrik ediyorum. Başarılarının devamı diliyoruz. Yalnız fotoğafları göremedim linki eklersen sevinirim.

Şu anda sadece kendi blogumda duruyor > http://xtrmprgrmmr.blogspot.com/2008/07/geocaching-gcwbyc.html

Şimdilik gezenbilir'e koymuyorum, çünkü daha önce dediğim gibi sürprizi kaçırmak istemem. Forum moderatörü tamam der demez oraya da kopyalayacağım...

Yorumunuz / Düzeltmeniz olursa çok sevinirim...

jargondeath' Alıntı:
Herkese merhaba.

Hayırlı uğurlu olsun Definemiz. ( Nasılda sahiplaniyorum. onca uğaş didin ter akıt. formda paylaşılsın ) Tebrik ediyorum. Başarılarının devamı diliyoruz. Yalnız fotoğafları göremedim linki eklersen sevinirim.

Bu arada tabiki Define'miz... Nasılsa Ankara'da daha çok Define var... Ben de sizin ileride bulacaklarınızı sahiplenirim, ben kara geçerim :D :D :D

Hoşgeldin Fatih ,
Ulaş sanırım kutuyu daha gömmedi.

Uygun bir yer arıyordur.

Bu arada araya kaynayacak ama Şu mesaj itibariyle 100. (Yazıyla YÜZÜNCÜ) mesajımı atmış oluyorum :D :D Nice yüzlere diliyorum kendime :D :D (Tamam, tamam vurmayın, daha az konuşacağım... :-X :-X :-X )

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Define avcılığı demekki yatırım işi bakarmısın. hemde uzun vadeli düşünmek gerektiriyor.

Hoşbulduk murat

Düzeltmeyi anlamayınca komple sildim bende mesajı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri