Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,859

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Arkadaşlar Gürleyik gezime neden mesaj yazmıyorsunuz ???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14862.msg108050#new

hiç soru yok mu ???

Zerrin
Benim sorulara verdiğin cevaplar kapsamlıydı sanırım ordan kopya çektiler

Artı : 4 cevabını alıntı yapmadım ben cevapladım . :smiley:

jargondeath' Alıntı:
4 4 4 4 Ben bildim. Ben. Hani hediye nerde ?

Fatih buyur
Kumbara.jpg

Goretex Ayakkabı alman için şimdiden para biriktirmeye başlarsın
;D

Murat bu balık yakalayıp verme yerine balığı yakalamayı öğretme taktiği daha iyi oldu tabi. Ama balığı yeğlerdim ( fotoğrafi bile olurdu :( ) ;D

jargondeath' Alıntı:
Murat bu balık yakalayıp verme yerine balığı yakalamayı öğretme taktiği daha iyi oldu tabi. Ama balığı yeğlerdim ( fotoğrafi bile olurdu :( ) ;D

Sen iste yeterki ,
Hemide havalandırma sistemli bir Goretex Bot ;

1609.07DeretepeOrman002.jpg

:'( :'( :'( Göz yaşlarım sel oldu. İlk ayakkabım goratex hemide. ALLAH ım ALLAH ım inanamıyorum. Bu benim mi şimdi ? Gerçektenmi ?

Beyenmediğimi sanmayın olmayınca bu bile kral :smiley:

Yaz mevsimi için ideal.
Benim ilk göz ağrım.
Mart 1999 da 239 DM ye almıştık. Taa Yunanistan üzerinden Türkiye ye gelmişti.
Malum o zamanlar piyasada çok mağaza yoktu. AB üyesi olmadığımız için para peşin kırmızı meşin hikayeleri de ayrı bir olay.
Üretici firma İspanya da idi. Kanka e-posta ile başvurdu. Kargo maliyetli olmasın diye Türkiye ye en yakın bayilerine (Yunanistan) sipariş verip ödemeyi önceden yapmıştık.
Sert taban (tam taban) olduğu için günü brilik doğa yürüyüşlerinde çok hoplayıp zıplayınca ara tabanı kırmıştım.
;D

Kim bilir kaç km yol yaptı. Bende gürleyik gezisinin filmi vardı onu seyrediyorum bakmak istersen.

http://video.eksenim.mynet.com/salimerdal57/ADOG_Gurleyikte/140955/

Süperde katılamıyorum fotoğraflarıyla videosuyla idare edicez artık yapçak bir şey yok.

Yüzmek hem doğal hem sıhhi hemde eğlenceli havuzlarda.

Seneye Artık napalım o zamana hediye kazandığım kumbarayla eksikleri tamamlarım. zaten :smiley:

Çok sağol Fatih videoyu hemen programa yerleştirdim, ben atlamıştım , sen hatırlatın :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Kim bilir kaç km yol yaptı. Bende gürleyik gezisinin filmi vardı onu seyrediyorum bakmak istersen.

http://video.eksenim.mynet.com/salimerdal57/ADOG_Gurleyikte/140955/

Süperde katılamıyorum fotoğraflarıyla videosuyla idare edicez artık yapçak bir şey yok.

Yüzmek hem doğal hem sıhhi hemde eğlenceli havuzlarda.

Seneye Artık napalım o zamana hediye kazandığım kumbarayla eksikleri tamamlarım. zaten :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR