Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,840
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Esracığım ,
Bir bardakta senin için yeni sipariş vermiştim.
Afiyet olsun.

bardakta_yaprak_150_205.gif

slm arkadaşlar keyifler iyi gibi çaylar kekler oooo :smiley:
bu arada benide unutmadıgın için tşk ederim Murat...

Etiketler

Arkadaşlar.

1232.gif

;D

Not: Dün akşam Photobucket sitesini kapatmıştım. Kendi kasamdan fotoğraf yükleyemeden bürodan çıkmak zorunda kalmıştımda.

Teşekkür ederim iyiyim, evet bu gün de sıcak ama dünki kadar değil sanırım , dün acayip bir hava vardı en sonunda yağmur az da olsa yağdı .

Bu arada trek botunu aldın mı?

Sormayın. Zaten gidemiycek olmam ve fiyatın biraz hesabımı aşması nedeniyle takipteyim. Aslındada tamda yatmadı aklıma Merrell marka botlar. Mağzaya gittim iki tane model arasında kararsız kalmıştım ikisinide denedim. İnternette yorumları iyiydi fakat uzun olan rahatsız etti kısa olanda tam olarak memnun etmedi beni. (markayı tenzi ederim bot taş gibi yanlız benim ayaklar biraz sorunlu) Gidemememde bu hafta sonu yoğunluk ünümüzdeki hafta sonu içinde düğün. o yüzden birazdaha beklemek istedim.

İlginiz için teşekkür ederim ayrıca. Dün yağmurun sıkıntısına verdim ben o bunaltıcı havayı ama bugünde yağdı yağıcak baya bunalttı klima var açıyoruz bu seferde pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum. nasıl yapıcaz bilmiyorum hayırlısı bakalım.

Bota biraz para vereceksin ama uzun zaman kullanıldığı için normal bir ayakkabıdan daha ucuza geliyor. Yıba Çarşısında Bahriyeli, Dikmen 'de Alpinist, Akay Caddesinde dağtaş mağazalarına da bakarsan iyi edersin tek yere bakarak alma ama mutlaka bir kere daha söylüyorum gore-tex bot al , bilek boyunun çok yüksek olmasına gerek yok , bileklerini kavrasın yetiyor. Rahat etmek için alacağın bot olacak bu nedenle ayağın alışınca hiç çıkarmak istemeyeceksin :smiley:

Havalar bu şekilde giderse yapacak çok bir şey yok , ya tatile gideceğiz ya da fırsat buldukça dağlara :smiley:

sessiz_54 , Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Bu güzel davetin için çok teşekkürler, umarım bir gün sizin yaylalarınızı da şenlendiririz.

Rica etsem profil bölümünden nicinin altına adını, soyadını ve yaşadığın ili yazabilirmisin, teşekkürler .

sessiz_54' Alıntı:
merhba ben sakarya hendek yeniyayla koyunde yasıyorum ve aynı zamanda da koyumuze ait dort yaylada yaz mevsımlerı okulların bıtmesıyle goc edıyoruz ve yaylalarda 3 4 ay kalıyoruz ve doganın gusellıgını yasıyoruz butun gelenek ve goreneklerıyle ve yaylaların bozulmamıs orjınallıgı ile halen daha cok super ve bır cennet diyarı gıbıdır benım gozumde yaylalarımız bu arada sizlerın gelıp gezıp ve yaylalarımzızı basında ve net uzerınden tanıtmanız gercekten cok gurur verici bizler yaylaların yerlısı olarak sızlerı herzman beklerız ve herzaman basımızın ustunde yerınız vardır kısı fark etmez yeterki ortak bır sevgı paylasımı olsun en kısa ve musait bır zaman da sizleri yaylalarımıza davet edıyorum ben sıze gereklii rehberlıgı yaparım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR