Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,859

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydınnnnnnnnnnnn,

GnaydnResim2.jpg

siyahpatya_cuma.jpg

Günaydın Murat sanada hayırlı cumalar olsun. Nasılsınsın ? Az kaldı mesai bitminede. Bu haftada sanırım izmir il sınırları dar gelicek sana :smiley: geçen hafta 700 km üzerinde yol yapmıştınız değilmi ?

jargondeath' Alıntı:
Günaydın Murat sanada hayırlı cumalar olsun. Nasılsınsın ? Az kaldı mesai bitminede. Bu haftada sanırım izmir il sınırları dar gelicek sana :smiley: geçen hafta 700 km üzerinde yol yapmıştınız değilmi ?

Günaydın Fatih ,
Hoşgeldin.

Yok bu hafta evde ense yapacağız.
Cumartesi günü kampüste sınav var. Resmi görevliyim. Daha sonra evde ense yapmaya gideceğim.
700 km lik bir geziye sanırım 3-4 ay bir daha gidemeyiz.
Şeker ve Kurban bayramları için kamp planlarımız var olsa da sadece planda kalma gibi bir olumsuzluk da olabiliyor sürekli.
:(

Bu sıcaklarda sanırım evde kalmak iyi oluyordur. hem sağlık acısından. hemde sıcagın yan etkilerinden korunmak adına :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Bu sıcaklarda sanırım evde kalmak iyi oluyor. hem sağlık acısından. hemde sıcagın yan etkilerinden korunmak adına :smiley:

Bir diğer faydası mali açıdan da iyi oluyor Fatih.
;D

mehmet ekim' Alıntı:
Selam doğa sporu tutkunları,
Ben Ankara ve çevre illerde devamlı olarak doğa yürüyüşü (treking) konyon geçme, dere yürüyüşü dağ tırmanışı, kar yürüyüşü, çadırlı kamplar yapıyorum. Bu sporları yaparken kendi grubumu oluşturdum. Aramıza devamlı yeni arkadaşlar katılıyor. Kar amacımız olmadan aktivitelerimizi yapıyoruz. Sizlerinde düzenlemiş olduğu proğramlar olursa seve seve katılırım. Hatta diğer arkadaşlarımada sizin faliyetlerinizi bildirebilirim. Ben 27 Temmuz pazar günü Kızılcahamam Işık dağına zirve yürüyüşü yapacam. Katılımcı olursa beklerim. Güzellikler sizlerle olsun.

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldinizi Mehmet Bey ,
27 Temmuz 2008 Kızılcahamam etkinliğinizin toplanma yeri-saati ve ücreti gibi konuları da yazabilir misiniz.?
Tanışma bölümüne değil de , Doğa Yürüyüş bölümünde yeni konu açarak.
Teşekkürler,

Mehmet Ekim , Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Yapacağın etkinlikleri Murat arkadaşımın da söylediği gibi konu açarak ayrıntıları ile yazarsan iyi olur, teşekkürler .

mehmet ekim' Alıntı:
Selam doğa sporu tutkunları,
Ben Ankara ve çevre illerde devamlı olarak doğa yürüyüşü (treking) konyon geçme, dere yürüyüşü dağ tırmanışı, kar yürüyüşü, çadırlı kamplar yapıyorum. Bu sporları yaparken kendi grubumu oluşturdum. Aramıza devamlı yeni arkadaşlar katılıyor. Kar amacımız olmadan aktivitelerimizi yapıyoruz. Sizlerinde düzenlemiş olduğu proğramlar olursa seve seve katılırım. Hatta diğer arkadaşlarımada sizin faliyetlerinizi bildirebilirim. Ben 27 Temmuz pazar günü Kızılcahamam Işık dağına zirve yürüyüşü yapacam. Katılımcı olursa beklerim. Güzellikler sizlerle olsun.

Merhaba Hoş geldiniz. Sonunda havalar sıcak soğuk şifayı kapmışım bademciklerim alarm veriyor. Ilık sulara kaldık. :(

Sorma Fatih bu nedenden dolayı 3 gündür antibiotik kullanıyorum :( Sanırım ortalıkta bir mikrop var herkesi etkiliyor :(

Sana da geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. sizede geçmiş olsun. 2 - 3 gün önce catalladı boğazım kulağımada vuruyodu ama boğaza bugün sabah itibariyle yerleşti. Piyasada çok farklı su çeşitleri var. Marka arıyosunuz her yerde bulunmuyor. Korunma koşulları nedeniyle çokda sağlıklı olmuyor piyasadan aldığımız sular. musluktan akan suda belli bulaşıkta ve temizlikte kullanılıyo. Dondurmalardaki süt oranıda bellli yiyoruz ama hayırlısı olsun bakalım napalım. Dikkat etmek lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR