Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,595
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Fatih, hiç üşenmeden bir de google da aramamı yaptın

Etiketler

Bu uyarı tabelası daha eski zamanlı diye tahmin ediyorum. Güncel değil demem ondan eski araçlarda geçmek için epey uğraşılırmış. şimdi yeni model bir araç en fazla 1 dakika içinde geçebilir. bir aksilik olmadığı takdirde. Ama asıl amaç orda kullanılan faal halde bir tren yolu olduğunun bilinmesi ve kontrolu olarak geçişin yapılması gerektiğine dikkat çekmek.

jargondeath' Alıntı:
Bu arada www.Google.com.tr ve www.netsozluk.com adreslerine başarımdaki büyük katkılarından dolayı anmadan geçemiycem

Merhaba Kopyacı
Ya da Araştırmacı.

Fotonun daha fazla hikayesi ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14690.new#new

Valla Fatih,
Tabela çok eski değildi. Fotoğraftan da göründüğü gibi gıcır gıcır.
Makinistler hemzemin geçitlere yaklaşırken büyük ihtimalle düdük çalıyorlardır.
Sürücülerin bu düdük sesini duymalarını istiyorlardır.
Ayrıca yeni model arabalar hızlı geçiyor olsa da Belevi kavşağı yakınlarında ki 2.hemzemin geçit öyle virajlı idi ki biz sonunu bile göremiyorduk. Hem de her iki yönden.

Dur bekle dinle geç en doğrusu.

Hemzemin geçit tabelaları farrklıdır, bulupta kopyalayamadım buraya

ceranus' Alıntı:
Hemzemin geçit tabelaları farrklıdır, bulupta kopyalayamadım buraya

Bana miyop mu diyorsun yani.?
Doğru miyopum.

Kontrolsuz hemzemin geçit diyelim o zaman.!

Tabela gıcır gıcır ama üstünde yazanlar konusundaki yorumum eski olabilirdi. birde göreceli bir tabela dediğiniz gibi gözümüzün önüne trenin gelişini ve gidişini rahatlıkla görüp fark edebilceğimiz bir yerde gelebilir. birde Murat abininde (izin almadan abi diyorum ama) söylediği gibi gözle görülemiycek ve aniden çıkabilecek noktalar var. ikisinede pozisyonları değilde aynı statüde oldukları için aynı tabela konulmuş. burda yorumlar o yüzden göreceli çıkıyor diye düşünüyorum.

Bende tam konduramadım kendime. Kopyamı araştımamı yaptığım diye ama sanırım en önemliisi alındığı yeri yazmamdı yada yazmak gerektiğini düşündüm.

Fatih dürüstlük yaptın, teşekkürü hakettin

Valla trafik dersi gibi oldu form daha yeni okuyabildim işlerim yoğun sorunun cevabını ben biyerlere bakmadan söyleyebilirdim malum ehliyet için o kadar çalıştım
Gerçi bi işe yaramadı şimdilik ama neyse

Seni çalıştırmak içindi bu soru Esracım

Valla insanda kötü şans oldumu ne yapsa nafile o kadar çalışmama rağmen sınava bile giremedim baksana

Hayırlısı olsun demiştik ya Esracım nasıl olsa yine sınav olacak, sen de 100 alırsın

İnşallah bakalım hayırlısı ben normal bi şekilde alayımda ehliyetimi valla başka bişey istemiyorum. 70 le de geçsem bayram edicem

Herkese İyi Akşamlar

Yarın Görüşmek Üzere

Aldığımız nefesi hissetmek Adına