Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,383
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Deneme mesajıdır..Mesajımı yeniden düzenlediğim zaman ..Not alınır ve tarih saat yazar..

Etiketler

yücel' Alıntı:
vites konsoluna 2 adet bardaklık yaptırıp test etmeden yorum yapamam :smiley:
ama ilk denemede bana konforlu geldi yanımdaki yolcu yer değiştirmemişti :smiley:
sitede bu tür atışmaları özlemişim keyfe geldim...
Yücelim o vites koluna yaptıracağın 2 adet bardaklık bizde standart.

http://www.youtube.com/watch?v=1-ZjSgjYaLU&feature=related

Bende farklı bir noktadan ortalığı karıştırayım ! ;D

duman' Alıntı:
sitede bu tür atışmaları özlemişim keyfe geldim...
Yücelim o vites koluna yaptıracağın 2 adet bardaklık bizde standart.

:smiley: hangi model araçları kıyaslıyorsun cüneyt abi ?
sanırım 86-98
eh müsade edelim 2 bardaklık standart olsun 12 yıl sonra :smiley:

Burada araçların lastik ebatları aynı değil ama aynı ebatlı misal 255/85/16 ve aynı marka arazi lastiği takılmış Grand Cherokee'nin aynı sürücü tarafından bir Discovery V 8 ile engelli geçişlerde kıyaslanmasını merak ediyorum açıkçası.

Çağlar videoyu beğendim, müzikleri güzeldi ;D.
Gezenbilir Şile yemeğinde gri bir Disco vardı görmeni çok isterdim.
Ayrıca Jeepler olmasa bu site gezi fakiri olur.
Şöyle bi arşive bakalım hep jeep ;D

Uğur abi sitenin eski haline dönmesi için tüm çabam niye öyle diyorsun.arkadaşın biri rr aldı sanayide ustanın yanına çırak diye verdi biz şileden telefon ediyoruz 22 de yatmış uyumuş arkadaş.Oysa başka bir arkadaşımız gerçeği gördü ve cj almadı mı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR