Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,459
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Orkun ben de şimdi görebildim mesajını... :smiley:

Geç kaldığım için Atilla'ya gidemedim maalesef...

Etiketler

arkadaşlar ben orkun by aracını yakından inceledim sizede tavsiye ederim boyum 1.83 içine parmak ucunda bakabildim altını incelerken diz çöktüm odane oşekilde karşıya geçebilirdim life falan gerek yok yani al anahtar takımını başla sökmeye ....
çok güzel bi işcilik çıkarmışlar eline saglık emegi geçen herkesin detaylar mükemmel ben cj kullanıcısı olarak çok dersler aldım tavsiye ederim mutlaka görün aracı

Araç 2006 Scania.Çim taşımak için 2 adet alıp sonra satmıştık.
Tırsmakta haklısın Uğur, zira Karaambar Derneği üyesiyiz. ;D

932140.jpg

932145.jpg

Abartmayın canım :smiley: siz 2 sene sonra görün bide onu, hemen projelere başladık (bu proje daha bitmeden diğerini planladık ;D ...)
Teşekkür ederim :smiley:

evedilaz' Alıntı:
arkadaşlar ben orkun by aracını yakından inceledim sizede tavsiye ederim boyum 1.83 içine parmak ucunda bakabildim altını incelerken diz çöktüm odane oşekilde karşıya geçebilirdim life falan gerek yok yani al anahtar takımını başla sökmeye ....
çok güzel bi işcilik çıkarmışlar eline saglık emegi geçen herkesin detaylar mükemmel ben cj kullanıcısı olarak çok dersler aldım tavsiye ederim mutlaka görün aracı

4x4 dün birini aldık 2. yolda gezi yokmu gezi öncelikle biraz lightından olursa makbule geçer maksat tanışmak

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
elbet gezi olacaktır
gezenbilir offroad grubu bu kadar suskun kalmaz

Dün RR'ını servise teslim eden diğer bir mağdur tövbe ederek ilk göz ağrısı olan Jeep'e geri dönmek istediğini bildirdi. Inip-binme ve göbek-direksiyon mesafesi testlerini başarı ile geçen mağdur tövbekar, Jeep yönetim kurulunca işlediği günahtan dolayı red edilerek birkaç sene daha RR kullanma cezasına çarptırıldı, birkaç sene sonra tekrar eski görevi olan co-pilotluktan başlayabileceği bildirilen mağdurun Jeep'e yıllar sonra tekrar bindiğinde yaptığı yorum ' aha burdan bizimkinin tavanı gözüküyor' şeklinde idi...

Kendisine sabır diliyoruz... ;D

amma abarttın orkuncum :smiley:
RR hiç çalışmamazlık etmediki servise bırakayım
hatta RR oktay ın yanında çıraklık yapıyor, getir götür işlerine bakıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR