Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,801

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

2 gün forma giremedim eğlenceyi kaçırmışım ;D
Yucel'im korkma senin durumun tilkinin kürkçü dükkanı ile ilgili hikaye....sadece biraz hırpalanman lazım RR ile... hem 5.2 Grand 3.9RR'dan hafifde olsa az yakıyor diye biliyorum.. bide RR'ın kalbindeki 3.9 1961 yılında General motorun tasarladığı 215 dedikleri Buick motoru aslen.... hiçbir zaman efsane olamamış V8lerin ülkesi olan ABD den silinmiş bir motordur, tek özelliği hafif olması. (General Motor eski motorunu kakalamasa bunlar 2.5lt 4silindir koyardı RR a :D ) Buna karşın 318 Dodge motoru yani 5.2V8 Grand daki veya Sn Sadık Vefa'nın yarış aracındaki veya Gultekin'in Scout'taki bilinen yıllardır kullanılan meşhur motordur :smiley: neyse sen bin işte bir süre daha...

iyide aracım motoru 3.5 LT olarak geçiyor sanırım o da 1. dünya savaşında kullanılmıştır amerikada :D
sen cj i al gel ben seni çekerim dert etme canım ;D

biliyorum Yücel'im bir kalsam zaten ilk landcılar kurtaracak beni ;D

korkma kardeşim burda atışırız arazide yardımlaşırız gerçi jeepin kalmaz ama kalırsa seni yarı yolda bırakmayız
hem daha önce hiç apartman çekmemiştim değişiklik olur ;D

:smiley: kalmıcak araç yoktur Yucelim, her araç batar.. her hacimde aracın başarılı olduğu ve başarısız olduğu yer vardır... bazen batarsın yanına ford transit gelir yardım lazım mı abi diye :D

herşey insanlar için orkuncum
ve araçlar için :smiley:
önemli olan dostluk daim olsun, araçtır batar, çıkar, kırılır
neşemiz bol olsun yeter :smiley:

Yücel son sözüne tüm kalbimle katılıyorum özeti budur.biz eskiler için sorun yokta yeni gelen arkadaşlar için manifesto niteliğinde bir yazı...gene de benim komisyon heba olmasın jeep derim ;D ;D ;D

5.2 off road olmaz dediler ağır makina dediler çok şeyler söylediler ben bu gezenbilirde tek zj olarak giriş yaptığım zaman. şimdi bakıyorumda sitede belki de xj kadar zj var artık. yaptıklarını gördukce herkes hasta oldu bu makıneye. Konfor dediğin zaman ise zaten bu konuda hiç kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. Uğurabiye katılıyorum sonuna kadar. Bende arkada uyuyacak oğlum yok ama ben ön tarafta asfalt keyfinde dere tepe iniyorum. Motoru konusunda da orkun zaten imzayı atmış. hala rr mi lr mi diye ne konusulur bilemem ki.. :smiley:

corehunn' Alıntı:
5.2 off road olmaz dediler ağır makina dediler çok şeyler söylediler ben bu gezenbilirde tek zj olarak giriş yaptığım zaman. şimdi bakıyorumda sitede belki de xj kadar zj var artık. yaptıklarını gördukce herkes hasta oldu bu makıneye. Konfor dediğin zaman ise zaten bu konuda hiç kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. Uğurabiye katılıyorum sonuna kadar. Bende arkada uyuyacak oğlum yok ama ben ön tarafta asfalt keyfinde dere tepe iniyorum. Motoru konusunda da orkun zaten imzayı atmış. hala rr mi lr mi diye ne konusulur bilemem ki.. :smiley:

bakalım benim zj de olacak mı??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.