Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,785

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hayırlı teskereler :smiley:
Demek ki araç sadece derin suda değil, normal derinliktede mücadele verildiği için su ve çamur çekebiliyor :(

Snorkel olmazsa olmazların arasında....Motor bu ya ...hiç bir aksam bunun kadar önemli değil ..!!
Geçmiş olsun...

çok gelmiş olsun arkadaşım araç baya masraf çıkarmış

sana hayırlı teskereler diliyorum umarım gitmeden önce görüşürüz vedalaşırız zamanın olursa

kardeşini merak etme emin ellerde :smiley:

eywallah abilerim murçlarımı değiştirmiş kadar oldunuz.
bu gün şube giriş kuyrugunda de şöyle bi muhabbet geçti
bekleyenler: eeeeehehe nası kescen o saçı sakalı ehehe
ben: ııııııııııı
bekleyenler : sen hangi olulu bitirdin?
ben: spor akadademisi.
bekleyenler: ooo olum sen kesin komandosun.ehehehe
ben: biliyorum ben uzun dönem komando isyiyorum. dağcılık eğitmeni ve spor tırmanış antrenörüyüm.
beykeyenler: ıııııııııı oludu.

Serkan senin araca yakışmaz mı ? ;D

685594.jpg

685597.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9339.new.html#new

A/T lastik arayan varsa... özellikle XJ ve Jeep serisi için...

alpreklam' Alıntı:
herkese iyi muhabbetler,
3haftadır hiçbir faliyete katılamadım. kusura bakmayın.
Bu arada katılamama sebebim 12 güne kadar silah altına alınacağım olmamdır. ASKERE GİDİYORUM :smiley:
bide diğer bi sorun kılıçlı faliyetinden soora sewgili vitaram motora su çekti, çamur çekti soora motor yatak sardı altına bakıldığındada karterde çatlak olduğu öğrenildi sonrada yahuu bunun arkadan çokses geliyo bibakalım aaa murçlar dağalmış hadi onlarıda yapalım deyince böyleayazda beklemiş bekçi amca gibi resimlerle yetiniyorumm :smiley:

hayallah yaaa, çok geçmiş olsun Gökalp. Ayrıca hayırlı teskereler dileriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri