Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,992

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Mi aceba ::smiley:
hummer benzeri bir yürüre sahip normal LR lerle birazcık farklı.

;D ;D fj 40 amerikan ordusu için yapılmıs bır araçtır benımkı amerikan versıyonu güçlendırılmıs sası aks makas vs gelçi tabi idda etmıyorum ama fena arac degıl benımkı saka bır yana o bır panzer

Evet amerikalılar 1940 lı yılların sonunda japonyaya demokrasi ve insan hakları ;D ile japon saanai içinde bir şeyler götürmüştü fj de bunlardan biri

Herhalde öyledir,GC lerinde %95 granz'dan geliyo ama herkez amerikan diye biniyo,
yalnız konu dagıldı modaratörlerden fırça yiycez şimdi.

Arkadaşlar ögretmenler günü için yapılmış şehit ögretmenlerimize hitaben giriş sayfası ve müzik müthiş olmuş etkilenmemek imkansız emegi geçenlerin eline saglık.....

ataturkKAraTahtaonunde.jpg

suzuki jlx ile glx arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlıdır yardımcı olurmusunuz
suzuki vitara almak istiorum hangi modeli tawsiye edersiniz bnm aradığım suzuki 1996 ile 2000 model arası 1.6 motor tercihim satmak isteyen arkadaş warsa mail atabilirler

suzuki jlx ile glx arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlıdır yardımcı olurmusunuz
suzuki vitara almak istiorum hangi modeli tawsiye edersiniz bnm aradığım suzuki 1996 ile 2000 model arası 1.6 motor tercihim satmak isteyen arkadaş warsa mail atabilirler

pasafb' Alıntı:

araçlar başlığı altında suzuki sayfasına bakarsanız eminim ki tutkunlarından biri size cevap verir... şahsi kanaatimdir, bu sayfada da düşünceleri tespitleri bir birinden değerli bir çok kişi var eminim ki fikir beyan eden biri çıkar...

tüm dostların bayramı kutlu olsun....

merhaba

istanbuldan yeni taşındım ancak henüz jeep alamadım, arayıştayım.

sizlerle mumkunse gezmek dolaşmak isterim.
aracınızda 1 kişilik yeriniz olursa ve haber verirseniz sevinirim.

mersinde daha önce yaşadığımdan dolayı offroad parkuru olabilecek yerler de biliyorum.

en kısa zamanda görüşmek üzere.
539 600 60 94

4motion' Alıntı:
merhaba

istanbuldan yeni taşındım ancak henüz jeep alamadım, arayıştayım.

sizlerle mumkunse gezmek dolaşmak isterim.
aracınızda 1 kişilik yeriniz olursa ve haber verirseniz sevinirim.

mersinde daha önce yaşadığımdan dolayı offroad parkuru olabilecek yerler de biliyorum.

en kısa zamanda görüşmek üzere.
539 600 60 94
Aramıza hoşgeldiniz....

Etkinlikler bölümüne bakarsanız oradan gezilerden kesin haberiniz olur(Ankarada olsaydınız telefonla haber verebilirdim).Mersin şu an bulundugunuz yer mi?

ferdane gül' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz....

Etkinlikler bölümüne bakarsanız oradan gezilerden kesin haberiniz olur(Ankarada olsaydınız telefonla haber verebilirdim).Mersin şu an bulundugunuz yer mi?

evet suanda mersinde yasıyorum...

herhaftasonu saglık sorunum olmadıgı sürece ,cadırımla dogaya salıyorum kendimi.

bolkarlar, aladaglar tarafında ffaliyet yapacak olursanız gelebirim

iyi akşamlar ooo zaman su gibi geçiyor bu site içerisinde iyi geceler tüm gezenlere görenlere ve bize anlatanlara :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR