Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,021

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

7 Göller ve civarı uzak mı olur gezi için...yoksa çok mu kalabalık olur...
Sonbaharda gitmişti muhteşe bir sarı hakimdi :smiley:

Hem Mengende yemek yeriz..Yiyenbilir lere duyulur

Hem zorlu etaplarda olmaz :smiley: Aramızda içi bej deri döşemeli lüküs araçlar varda ;D

Veya kamplı başka yerlerde düşünülebilir....
Önce günübirlik mi yoksa kamplı mı yapıcaz veya hiç mi yapmıycaz ona karar verelim :smiley:

valla bu bej deri döşeme olayını da üzerime alınayım dedim ama benim döşemelerin rengi bu değil ki :smiley: Bu hafta sonu organizasyonu eğer kamplı olacaksa Abant veya Bolu Aladağlar olabilir diye düşünüyorum. Veya Mustafa abiyle memleketimiz olan Akçakoca - Ereğli arası...

inegöl bozüyük arası (yirce dağı 1906 metre)sayısız yayla parkurları inanılmaz orman manzarası ...beklerim efem.

endüstri' Alıntı:
inegöl bozüyük arası (yirce dağı 1906 metre)sayısız yayla parkurları inanılmaz orman manzarası ...beklerim efem.
inegöl bozüyük güzelmiş. istanbuldan kaç kilometredir orası?

275. km bozüyük e girersiniz .orodanda 15 km asfalt 10km yayla yolu 8 adet yayla aynı dağda .orman etapları 60 km yi bulabilir.ayrıca geyik sürüsü ve vahşi hayvan görme şansı %95

arkadaşlar hergün ne güzel muhabbet ediyordunuz diye laptopu ewe getirdim,kimsenin sesi çıkmıyo...

Teşekkür ederim,henüz bir icraatım olmadı ama inşallah o bayan off-roadculardan biri olmaya gönüllüyüm...

Bu hafta sonu için yoldan çıkacağımız bir rota belirlenemedi ama henüz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR