Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,975
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Mustafa abi bu hafta sonu bişey yapmayacakmıyız
eğer program yoksa ben arabayı serviste bırakacam
malum altımda olunca azıyorum ;D

Etiketler

Top Yüksel, Uğur ve Faruk'ta. Light bi şeyler önerecekler di... Hem de yakın mesafede... Haber bekliyoruz.

Malum havalar kuru..mecburen piknik yapıp hoplarız zıplarız...Ömerli barajı etrafıda olur...oradan şile orman yollarına devamda edebiliriz....
Ortak fikir önemli tabii...ben kolaylaşsın diye yol açıyorum ;D

Fakat nedense gönlüm hep sulak (ufacık da olsa, özellikle dere) bir yerler çekiyor. Hem de yeşil..

Tabiiki Mustafa abi...kurak dediysek dereler daha kurumadı...İllaki dere geçişi olur..hem serkan boylamasına geçmeyi seviyor :D

Maalesef ben uygun değilim. Ama kamp yapacaklara pazar katılırım. Kimseyi engellemiyelim...

Jeep34' Alıntı:
Tabiiki Mustafa abi...kurak dediysek dereler daha kurumadı...İllaki dere geçişi olur..hem serkan boylamasına geçmeyi seviyor :D

Yok mu Ömerli'ye dökülen küçük bir dere?..
Hem göl kenarı, hem dere boyu. zaten bunlar olunca yeşili de vardır muhakkak...

Serkan'da hevesini alır... Korhan'da SİFTAH ??? yapar...

bu arada arkadaşlar abimin cj5 yarın çıkıyor :smiley:
umarım hafta sonu o da katılır aramıza
yarın bi de telsiz alalım da ona yolda kalır falan ne me lazım ;D

Serkan sen kamplı istiyosun galiba..hazır havalar iyiyken...başka kamp isteyen var mı?

Ömerli tarafında, hafif bir dere geçişi var. Derenin ardı yeşillik güzel bir alan. Biz dere boyu gitmemiştik ama.... :smiley:

Yaa bi fikrim var kıyıköye gitsek diyorum kamplı orda castro ormanı var tam kamp mekanı dere kenarı
ama offroad parkuru bilmiyorum orda
artık gidersek keşif gezisi yaparız olmaz mı ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR