Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,954

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Serkan...Korhanda telsiz istiyodu...320 ytl al korhandanda oradan onada telsiz alıver...daha çabuk olur..

Jeep34' Alıntı:
Serkan...Korhanda telsiz istiyodu...320 ytl al korhandanda oradan onada telsiz alıver...daha çabuk olur..
alıcaz abi zaten yerın gelicek oda beraber gidecez
bu arada başka isteyen arkadaşlar varsa yarın dünya telsiz alma günü ona göre ;D

O zaman orada buluşuruz..yani kampa katılacak olanlar orada kamp yapar..
Pazar geleceklerde orada buluşup derede hoplarız zıplarız...başka yerler keşfederiz...
Nedersiniz ?

Ömerliden şile istikametine giderken sağdan otoyoldan çıkarak ormana giriyoruz kolay bir yoldur,engel falan yok aşağılara orman dibine doğru inişin sonunda küçük bir dere var...Lakin derenin daha geniş ve derin yerleride varmı bilmiyorum...

İşte minik dere geçişi. Dere boyu test edilmedi tabii. Derenin ardı oldukça geniş bir düzlük.
Bu arada, Faruk , ben ve ateşli Niva içinde ( ki o zamanlar ateşsizdi ) nostaljik bir fotoğraf :smiley:

1005782vs2.jpg

bana herşey uyar valla
gerçi biraz istanbulun batısını da keşfetsek iyi olurdu ama benim için her tepe bir yol farketmez arkanızdayım ;)

sağol uğur abi, iyiyim. ben ayderi en son kar altında görmüştüm. harikaydı :smiley: bu arada kamp bana uyar :smiley:

Yüksel belki hart yerlere gideriz diye foruma bile çıkmıyo... ;D
İçi bej deri, dışı cilalı XJ ile....

Jeep34' Alıntı:
Önerim nasıl Faruk? bir üst yazı ?
Uygundur abi.Pazar sabahı erkenden buluşmak lazım diyorum,daha çok keşif yapabiliriz,ayrıca ordan sofular etabınada gireriz birbirlerine yakınlar...Tabi bu benim fikrim ama çoğunluğa uyarım...

frkbdr' Alıntı:
Uygundur abi.Pazar sabahı erkenden buluşmak lazım diyorum,daha çok keşif yapabiliriz,ayrıca ordan sofular etabınada gireriz birbirlerine yakınlar...Tabi bu benim fikrim ama çoğunluğa uyarım...
Faruk sen kamp olayına katılmıyomusun ki pazar sabahı buluşalım diyosun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR