Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,913

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

sduran' Alıntı:
niva nın iki tekerde geçemediği yerlerde gördük ;D
bkz. ağaçlı civarı göller bölgesi

Bizde sadece 2 kapı vardı Serkancım, sende ki gibi bol kapı olsaydı bizde birini yamulturduk :smiley:

merhaba,
sitenizi yeni keşfedip hemen üye oldum.etkinliklerinizden nasıl haberdar olucaz ve katılmak istersek ne yapmamız gerekiyor merak ediyorum.gerçi bu aralar sadece cumartesi gecesinden itibaren boş vakit buluyorum birde aracım şimdilik zor etaplara hazır değil...5.2 limited...cumartesi gecesi ya da pazar günü kıyısından köşesinden aranıza katılmayı isterim

Duman selamlar; aramıza hoşgeldin. .bende de aynı araçtan var ve uzun süre ben de standart haliyle katıldım. Sonrasında da nal ve get ilavesi ile biraz yükseltip altına da maxiss lastikleri atınca hatırı sayılır bir yükselme oldu. Resimlerde görebilirsin. Şimdi yükseltme kiti taktıracağım arabaya. Seninle tanışalım; beraber yürüyebiliriz.

Bizim ofisten Hatice Hanım Karasu'ya bağlı Kocaali beldesinin Kirazlı Köyü (kendi köyü oluyor) ve Maden Deresinde çok güzel parkurlar olduğunu söyledi.İki saatlik mesafede mağaralar,dere geçişleri ve orman içi çok güzel yerler varmışş.Normal araçlarla girilemiyormuş.Keşfedilmemiş bir yer mi bilmiyorum ama bana enteresan geldi..(hani aklımızda bulunsun diye) ::smiley:

Şimdi Faruk ve Yüksel'i duyar gibiyim...Sen pajeroyu doğru yolda sür de ondan sonra parkur araştırırsın derler kesin...Tabi belediye otobüsünün önüne doğru kayarken beni kim görse böle söylerdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,874
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR