Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,913
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

arazide araç kullanmak istanbul trafiğinde kullanmaktan daha kolaydır düşünceme göre :smiley:

Etiketler

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.corehunn içimi rahatlattın.araçla ilgili teknik tecrübene ihtiyacım olacak sanırım birde siteye foto gönderme işi biraz mualakta kaldı benim için

Arkadaşlar bu araçta bende yok....olanlar ballana ballana bakabilir ;D

4WORrockrail.jpg

Yakışır Yücel...başka araç bakacak halin yok..ya....hemen araştıralım valla...
Hem güçlü 190 hp...hemde parça bol....daha ne istiyon yahu.... :smiley:

valla uyarına gelirse önümde 2 seçenek duruyor ya serkandaki gibi bir range yada xj
gerçi acelesi yok bir punduna getirirsem almayı düşünüyorum

Arkadaşlar Vitarayı sattıktan sonra yenileyeceğim arabaya karar verirken değerli bilgiler aldım sizlerden teşekkür ederim.Şimdi şöyle bir tablo var onümde:
98 sonrası XJ-ZJ hala kafamı çok meşgul ediyor ve şeytan diyor ki git al.Ancak senelik vergisi bana ağır gelir. Keza Disco V8 3.9 da aynı şekilde ... Pathfinder iyidi ; sevgili Deep (mert) çok benzin yaktığını söylemiş ve bunu daha önce duymuştum.Frontera 3,2 için bildiklerime paralel yorumlar yapıldı. Geriye 2.5 V6 grand vitara 98-2002 ve RAV 4 2002 (ikinci kasa) kaldı.Vitarayı senelerce kullandım biliyorum da şu RAv 4 nasıldır birşeydir En azından eski kasa Vitaranın arkasından gidebilecek kadar iş görür mü

Rav4 olurmu hiç arkadaşım....Low seçeneği bile yok..Vitara rav4 e 10 basar..
Zaten aynı gibi bile gözükse,off_road da ayrı segment araçlardır.
Sakın öyle bi hata yapma Rav4 hormonlu otomobildir :smiley:

XJ kafanızı neden meşgul ediyor anlamadım..vergisi hariç tek geçerim(Kilitler falan takılı olacak).
Güçsüz bi araç alırsanız sonra size sıkıntı yapar ..yetmez..ya yeni nesil dizel...yada bol CC. li V6.. V8 araçlar...güç için başka çareniz yok...

hayır o bişey değil sonra vinci olan arkadaşlara zahmet olacak benim tek derdim bu. Arkadaşlar ve tabiiki biz yorulmayalım diye araştırıyoruz :smiley:

SDC' Alıntı:
Bizim ofisten Hatice Hanım Karasu'ya bağlı Kocaali beldesinin Kirazlı Köyü (kendi köyü oluyor) ve Maden Deresinde çok güzel parkurlar olduğunu söyledi.İki saatlik mesafede mağaralar,dere geçişleri ve orman içi çok güzel yerler varmışş.Normal araçlarla girilemiyormuş.Keşfedilmemiş bir yer mi bilmiyorum ama bana enteresan geldi..(hani aklımızda bulunsun diye) ::smiley:

Oooo Sevtap bakıyorum çok hızlısın. :eek: :eek: Hemen parkur ve gidilecek yerler ile ilgili araştırmalara başlamışsın valla helal olsun tebrik ederim.Anlattığına göre baya ilgi çekici . Sen notları al bu hafta sonu olmaz ama ileride bi uğramak lazım derim.Hele sen pajeroya bir alış gidilecek yer çok.

Yüksel Sorma yaw,korkarım sevtap yakında bizim giremeyeceğimiz etaplar bulup gazlayacak,bizde peşinden bakıcaz...(mesela senin hacıllı dere geçişine benzer bir şey ) :D :D :D

YUCEL ABI SANA BOYLE BIR HABER VERMEK ICIN YANINA GELMEK ISTEMEZDIM AMA MALESEF . ABI ALLAH BETERINDEN KORUSUN. GOZE NAZARA GELDIN

saol tayfunne yapalım kısmetten çıkmış keşke bir cam bulunsaydıda camsız gezmeseydim bari neyse artık bir süre garajda yatacak cam ve diğer parçalar gelene kadar yapacak birşey yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,874
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR