Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,870
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hazır herkes burdayken hafta sonu için yeni bir sayfa oluşturulsun diyorum...Bu iş beklemeye gelmez olucaksa fikirler beyan edilsin,sonradan neden kimsenin haberi olmadı gibi söylemler geçersiz sayılmalı..

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Mustafa abi şu uyuyan devi uyandır artık.... :D

http://www.4wheelerssupply.com/catalog/product_info.php/products_id/70715

Uğur orada bi market arabası ??? vardı "tık"lamış ;) bulundum, ne oluyoki ;D orda?...

frkbdr' Alıntı:
Hazır herkes burdayken hafta sonu için yeni bir sayfa oluşturulsun diyorum...Bu iş beklemeye gelmez olucaksa fikirler beyan edilsin,sonradan neden kimsenin haberi olmadı gibi söylemler geçersiz sayılmalı..

su ... ve yeşillik ...

Yücel geçmiş olsun...

Allah Canına Bİr şey vermemiş ya...O hırsızlar girdikten sonraki duyguyu çok iyi bilirim...Almalarının yanı sıra birde arabaya zarar vermeleri insanın canını çok sıkıyor...

O aldıkları onlar için kazanç değil zarar Belki senin içinde sadaka olur...

teşekür ederim arkadaşlar ve can kardeşim
hatta can bir haber vardı senin ve nadir abinin sevineceğini bende bir tane gaz bulmuştum :smiley: nadir abiyle senle oynardık
ama artık askıya aldım bu işi
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3083248

evet abi allah canıma birşey vermedi önemli olan bu eğer o anda karşılaşmış olsaydık neler olurdu bilemiyorum ya hapis yada hastane veya daha kötüsü olabilirdi
bende almalarına yanmıyorum arabanın parçaları yok piyasada ona yanıyorum
birde bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen zihniyet ve bunları içeri alsak daha kötü oluyor içerde organize olup çıkıyorlar diyen bir zihniyet var ülkemizde nasıl düzelsin ortalık suç cezasız kalırsa ?

Kamplımı olucak yoksa günübirlikmi...hadi beyler ne oluyo size naz modunamı girdik yoksa bu işi artık sadece forumdanmı yaşamaya karar verdiniz...dökülelim biraz bugünden sonra 2 gün kaldı...

Kamplımı olucak yoksa günübirlikmi...hadi beyler ne oluyo size naz modunamı girdik yoksa bu işi artık sadece forumdanmı yaşamaya karar verdiniz...dökülelim biraz bugünden sonra 2 gün kaldı...

Faruk sayfa açmaya gerek var mı bilmiyorum..sade bir pazar gezisi için yer işgal etmeye değer mi?
Buradan herkes duyar herhalde..ama yanıltmış olmayayımda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Geri