wranglercem
hayatı 4 çarp
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
stepneyı koymus ergun abı o yeter dımi abı?
stepneyı koymus ergun abı o yeter dımi abı?
Tuncay CJ' Alıntı:dogruya vinç te lazım abi.. ;D ;D
çok masraflıyız vesselam ;D
Önce 33"lere terfi,
sonra şnorkel,
en sonda vinç
Veeeee >>>>> mutlu son....!!!
ayhanbursa' Alıntı:abi budur son nokta çok güzel olmuş ya :.......... şimdi ağırlık falan olduya üstte yakıt artmıştır dimi ;D
ates' Alıntı:bunları yaptıktan sonra yeni sahibi gülegüle kullanmasında aracı yeni bir rubicon uğuruna ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ayhanbursa' Alıntı:abi budur son nokta çok güzel olmuş ya :.......... şimdi ağırlık falan olduya üstte yakıt artmıştır dimi ;D
beatrix' Alıntı:Çokta dertti...!
... ama arkadaşım konu başlığı serbest muhabbet ben acaba yanlış bir şeymi yaptım çok utandım ve üzüldüm özür dilerim kusura bakmayınnalpaslanepli' Alıntı:Arkadaşım burası muhabbet yerimi konuyu kaynatmasana ... Konu başlığına sadık kalalım ;D . Tüketimi çok merak ediyosan aç ZJ'lerde yakıt tüketimi diye bir konu orada sor...
ayhanbursa' Alıntı:... ama arkadaşım konu başlığı serbest muhabbet ben acaba yanlış bir şeymi yaptım çok utandım ve üzüldüm özür dilerim kusura bakmayınn
beatrix' Alıntı:Rubicon'mu ? kim veriyor? nerde? hemen gelsin alsın ZJ'yi.....!!!
ates' Alıntı:yazık olucak abi bukadar uğraştan sonra alıcan rubicon bitane gidicek zj yeni sahibine adam atıcak havayı arabayla