Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,707

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

alpaslanepli' Alıntı:
Kâr ? çamur? ???

Rakım 2282 metre,iki tırmanış alternatifi mevcut;Burhaniye çıkış (kısa ama eğimli)
Alaçam iniş (uzun daha az eğimli)

tersi de tercih edilebilir 8)

ufukozkan' Alıntı:
Bursayami gidiyoruz?

Heh işte bea. Bu iş birazda ruh işi. Bazıları gibi doğan görünümlü şahin ruhuna sahipseniz değil aynı ilde olmayı sizin sokağınızda organizasyon yapsalar katılmazsınız. Büyüksün Ufuk abi...
Daha fikir bazında olan bir geziye hemen atladık bak.. Bu mevsimde kar ve çamur vaad edilmiş kaçar mı dimi abi. Ama XJ sine güvenmeyenler var demek ki ;D

Yaz ortasında isteyene çamur,isteyene kar,kayalık da var kumluk da ama hedefte mükemmel manzara,bugün pek çok yerde para ödeyerek satın aldığınız suların kaynağına gidiyoruz,her doğa severin yaşaması gereken bir deneyim 8)[attachment=1]

Resize of 2008_1003göllerbölgesi0060.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Heh işte bea. Bu iş birazda ruh işi. Bazıları gibi doğan görünümlü şahin ruhuna sahipseniz değil aynı ilde olmayı sizin sokağınızda organizasyon yapsalar katılmazsınız. Büyüksün Ufuk abi...
Daha fikir bazında olan bir geziye hemen atladık bak.. Bu mevsimde kar ve çamur vaad edilmiş kaçar mı dimi abi. Ama XJ sine güvenmeyenler var demek ki ;D
Valla km olarak sorun yok gaz parasida tamamsa hic sorun yok heryer uyar bana

Boyle yazdim ya Garajdan bakiyo kocaoglan bi yeremi gidicez diye :smiley: cok hisli cocuk dayanamiyo dag tepe toprak camur kaya maya :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
.................. alp ömrümü yedin ömrümü demedi deme sarptır bizim buradaki kayalarrr xj sana kurban olsun ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.................. alp ömrümü yedin ömrümü demedi deme sarptır bizim buradaki kayalarrr xj sana kurban olsun ;D

Hala başka limanlarda geziyorsun bi he demedin . Sana misafirliğe geliyorum. Buyur gel demedin hala. Ayıptır yaptığın. Demedi deme ben kırılacağım birazdan...

Şu göle kafanızı sokup doya doya su içtiğinizi düşünün,ömrü uzar insanın,hava açık olursa,çok da güzel fotoğraf alınabilir 8)[attachment=1]

Resize of 2008_1003göllerbölgesi0068.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Hala başka limanlarda geziyorsun bi he demedin . Sana misafirliğe geliyorum. Buyur gel demedin hala. Ayıptır yaptığın. Demedi deme ben kırılacağım birazdan...
olurmu öyle şey ya tabiki kapım açık her zaman olmaz demedim naz falanda yok olur olur nema problemm ;D ;D kafam başka bir forumda bir şeye yoğundu ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
olurmu öyle şey ya tabiki kapım açık her zaman olmaz demedim naz falanda yok olur olur nema problemm ;D ;D kafam başka bir forumda bir şeye yoğundu ;D ;D

Şahincilerin forumunamı girdin yine. Kafan neye yoğun ferrari kornası kaça çıkar muhabbeti yapıyorlarda ikilemde mi kaldın. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Erdin bey buyrun emirvaki listemiz.
1-Erdin Öztürk
2-Ufuk Özkan
3-Ayhan Bey!!
4-Alpaslan Epli.
bey dedinya bakalım altından ne çıkacak hayırlısııı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR