Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,832
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

fosilbulent' Alıntı:
video da ki araçların böylece sıçrama sebebi teknik olarak nedir. Amartisör yay havalı yükseltmeler mi ?

6-15 inch arası yükseltme kitleri + 35-37 inc lastikler

güzel video tuğsan..

Etiketler

acaba mitsubishilerin kalma sebepleri 90 öncesi doğumlu olmaları motor mekanik en az 200 bin km de olmaları olabilirmi.jeepler hem genç hem daha çok şehir içinde kullanılmış yorulmamış araçlar gördüğüm kadarıyla.bir jeep in bi kaç yıllık vergisiyle alınabilecek ve bir jeep in bir gezide harcadığı yakıt masrafıyla bir yıl gezebilecek olmasından dolayıda tercih ediliyor sanırım.biz japon malı tapon diye amerikan propagansasıyla büyüdük ama cj ler kadar mekanik motor dayanıklılığı olan araçlarmı yeni abd avrupa hybridi 4x4 ler zaman içerisinde göreceğiz.

THE NOT:cj ler askeri kullanım için tasarlandığından sadeliği dayanıklılığı ile günümüzdede hayattalar.zj xj bol elektronikli olanlar için yorumum

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Burada büyük bir gönderme vardı ama sizin yine iyi tarafınıza gelmiş ve öyle anlaşılmış efendim ;D Örnek vermiyorum bilen bilir :smiley: :smiley:

Biz Mitsubishi ciler bayılıyoruz sizin göndermelerinize, hele bir de izah etmeye çalışmıyor musunuz, işte olayın en öğretici ve eğlendirici tarafı bu :D :D

Kendi adıma çok eğleniyorum, tüm kaputu açık Mitsubishi ciler adına teşekkür ediyorum ;D

O değil bikaçımız gelip sadece gaza bassak yeter ama şimdilik bende yeterim ;D ;D Eksper Oto Serkan Bey selamlar efendim epeydir görüşemiyoruz özledim sizi :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
O değil bikaçımız gelip sadece gaza bassak yeter ama şimdilik bende yeterim ;D ;D

Mmm esprili olduğunuz kadar cesursunuz da, takdir ettim sizi genç arkadaşım ;D

Dikkat...! Dikkat...!!!
İddiaa ediyorum...!!!!ARB, THULE falan filan faso fiso....!!!
Serkann Portbagaj konusunda mükemmel bir dizayn çıkardı ve işyerinin ağır sanayiine yönelik olduğu içinde elindeki imkanlar yok, yok....!!
Bu arada biraz gururlanayım...! ilk Prototip benim ZJ'ye takıldı....! Tek kelime ile mükemmel....!!!!
Yarın gün ışığında resimlerini çekip koyacağım...! nedemek istediğime daha bir anlam verebileceksiniz...!!!
Arkası yarın....!

beatrix' Alıntı:
Dikkat...! Dikkat...!!!
İddiaa ediyorum...!!!!ARB, THULE falan filan faso fiso....!!!
Serkann Portbagaj konusunda mükemmel bir dizayn çıkardı ve işyerinin ağır sanayiine yönelik olduğu içinde elindeki imkanlar yok, yok....!!
Bu arada biraz gururlanayım...! ilk Prototip benim ZJ'ye takıldı....! Tek kelime ile mükemmel....!!!!
Yarın gün ışığında resimlerini çekip koyacağım...! nedemek istediğime daha bir anlam verebileceksiniz...!!!
Arkası yarın....!

Bizde merak ettik Port bagajını .Resimleri 4 göze bekliyoruz.

selamlar

murat

Dün geldi baya güldük.. :D
Para ve Range ilişkisi...

Para ve Range ili?kisi.jpg

damast' Alıntı:
Bizde merak ettik Port bagajını .Resimleri 4 göze bekliyoruz.

selamlar

murat

Portbagajı birkaç gün daha bekleteceğiz, birtakım değişiklikler yapıyoruz ama benim ZJ'de ki ufak değişikliği koyabilirim... :D ;D ;D ;D
Eeeeee...., 7/24 arazide olmadığımıza arazi dışında asvalt takılmanın bir zararı yok herhalde.... ;) ;) ;) ;)
Araziye girdiğim zaman Procomp ve MTR ları takmak 20 dakika....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[attachment=1][attachment=2]

ergun 305.jpg

ergun 315.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,872
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

SON KONULAR

Geri