Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,646
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ufukozkan' Alıntı:
:D bi gun honda nin kurtarma araci batmis "abi yardim edermisin" tamam dedim cikardim arabayi tam iyi gunler deyip gidicem "abi biz aslinda buraya bi arabayi kurtarmak icin gelmisdik dedi :D kurtarilmayi bekleyen arabayla telefonda gorusduler adam ben mavi jeep i goruyorum dedi neyse bindik benim jeep e gittik o adamlari da kurtardik

Tabela yapicakdim ama buralari tum sefaret alani oldu etraflarini tel orguyle cevirdiler bizim iside baltalamis oldular :smiley: bi sandalye ekmek arasi bisiler iyi is cikardi da :smiley: x5 musterim cok olurdu kesin :D :D

Tam haberlik iş olmuş bu!..

MANŞET: Kurtarmaya gideni kurtardılar!!!

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Tam haberlik iş olmuş bu!..

MANŞET: Kurtarmaya gideni kurtardılar!!!
Asil musteriyi gorecekdiniz " vay bee bu ne abi" adamlar da mecburen aciklama yapmak zorunda kaldilar "seyyy bizde battikda bizi kurtaran abi filan :D :D :D

Hosgeldin metin abi.
Izmirde yasiyorsan off road gezilerine bekliyoruz.
Izmirde duzenlenen bir geziye mesaj yazarsan sana ulasmamiz kolay olur. :smiley:

Cem hosgeldin
Izmir off road gezilerine bekliyoruz.
Izmirde duzenlenen herhangibir geziye mesaj atarsan sana ulasmamiz kolay olur. :smiley:

http://www.rallitv.com/video/1259/RalliTV--14May%C3%84%C2%B1s2009

Arkadaşlar Bu sene Bursada düzenlenen off-road yarışı ile ilgili görüntülerin yer aldığı linki veriyorum.İyi seyirler.

alpaslanepli' Alıntı:
Anlaşıldı Ergun abi geldiği kıyıya çekecek arabayı. Orada da okutacak hurdacıya :smiley:

Hayır hayır açıklara doğru çekeceğim, hele birde şnorkelim varsa görün matraklığı....:smiley:
Amcam bağırıyor >>> " boboooo nireye çekiyon looooo...! "

tugsan75' Alıntı:
http://www.rallitv.com/video/1259/RalliTV--14May%C3%84%C2%B1s2009

Arkadaşlar Bu sene Bursada düzenlenen off-road yarışı ile ilgili görüntülerin yer aldığı linki veriyorum.İyi seyirler.

Tuğsan yarışları izlemeye geldiysen yorumlarını alayım lütfen :smiley:

Ergincim gelmek istedim ama müsait olamadım.Ama duyduğum kadarıyla tepkiler gayet olumlu.İlksene olmasına ramnen organizasyonda iyiymiş.Detayları öğrenince katılanlardan haber veririm.Tekrar başarılar.

beatrix' Alıntı:
Hayır hayır açıklara doğru çekeceğim, hele birde şnorkelim varsa görün matraklığı....:smiley:
Amcam bağırıyor >>> " boboooo nireye çekiyon looooo...! "

Sonra Sizin aynaların hafızası falan bozulmasın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR