Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,715

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

CEMS Eğer okuyorsan o aleti dağda'da küllanıyormusun ???
Yoksa sadece kordon safarimi yapıyorsun.
selamlar.

hakan3005' Alıntı:
alpaslanepli kim bu resimdeki guzel çeşanlı kız:smiley:

Merhaba Hakan bey. Alpaslan benim :smiley: Sanırım tanışmıyoruz. JEEP cherokee sahibi olduğumdan genelde o sayfalardayım. Bu güzel kızda benim kızım. Pazar günkü geziye geldiğimde hastahanede yatıyordu. Durumu iyiye gittiğinden annesininde hoş görüsüyle geziye katıldım. Aklım onlarda kalmıştı. Kendimi birazda suçlu hissettim. Avatara onun resmini koymaya karar verdim.

Bu resimde geçen sene çıktığım karadeniz turunda Trabzon Uzungöl'de aldığımız yöresel kıyafetle Vakfıkebirde çektiğim bir resim.. Alakanıza teşekkürler..
Hoşçakalın...

bende rizeliyim çeşan herkeze yakışmaz bu güzel ablama çok yakışmış.hastahane konusunda avrupa yakasında yapacağimız bırsey olursa memnuniyetle yardım etmeye çalışırım. tanıştiğimiza memnum oldum alpaslan bey..

Hakan bey alakanıza teşekkürler. Aynı sektördeyiz. Gerekenleri yaptık. İlginiz çok mutlu etti beni. Ama tanışmak için yanınıza uğramak isterim. Hangi bölümdesiniz. Benim şirkette Bahçelievler'de çok yakınız..

Selam arkadaşlar Sevtap abladan onay çıktı defender 90 model uygun ve ideal birşey olsun benim için bakın diyor SAYGILAR.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.msg300104#msg300104

Master Servis yetkilisinin yaz kampanyası ile alakalı mesajı forum kuralları gereği ait olduğu yere taşınmıştır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13180.0

serkann' Alıntı:
bu ne abi yaa..

http://dailymotion.virgilio.it/video/x9e87r_bmw-x5-yn-rezyllyyy_auto?from=rss

Ne kötü bir durum ya. Gidiyorsun sahile, artistlik olsun diye altımda jip var şu sahilde su fırlata fırlata bir geçeyim diyorsun. Sonrada çakılıp kalıyorsun :smiley:
Ama cehalet işte. Lastiklere bakarmısın ince yanak lastik!

Ah orada olup suyun öteki tarafından dolanıp onu oradan çekmek vardı! ;D ;D ;D

Parayı nerden bulduğu belli olmayan ve her 4x4 aracı jip sanan kişilerin kaderi bu.Bu tarz görüntülerle çok karşılaştığım için çok tanıdık geldi bana.Birkeresinde bu x5 ler yeni gelmişti,sofular sahilde batmış amcam.Çektim çıkartım,bana dediki,okadar para verdik kumda ble gidemiyor sen nasıl gidiyorsun dedi.Bende uzun hikaye abicim dedim. ;D

serkann' Alıntı:
bu ne abi yaa..

http://dailymotion.virgilio.it/video/x9e87r_bmw-x5-yn-rezyllyyy_auto?from=rss

Abiii bunlar hepten embesil yaaa...! o rabanın ne işi var oralarda? millette bir garip en az 15 kişi seyrediyor aynı anda arkadan bir itseler çıkacak araba.
Jeep farkı demek zaten gereksiz:smiley:

u tube da unimort diye bi video var. atilla özelin mog galiba.sazlıderede vals yaparken.insanın başına neyin nerde geleceği belli olmuyo.x5 de olsa mog da olsa doğa kazanıyo bazen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR