alpaslanepli' Alıntı:Ergun abi sen orada olsaydın muhtemelen önce karadan karşı kıyıya geçer sonra suyun içinden gelirdin kurtarmaya Araçtan inip pelerinini şöyle bir savurup dağılın uleyn! derdin.
serkann' Alıntı:bence önce sorardı çeki kancan varmı diye ;D ;D ;D
deneyelimmi abi..yolda x5 i oaln birine gaz verelim(senin en iyi yaptığın şey ;D )sonra dur çekelim bunların tanponu sağlam deriz...;Dbeatrix' Alıntı:Aslında direkt tampondan bağlayıp çekmeli.... sonra belki adam demir tampon yaptırır.....
sağ kapıdan inerken gördüğümüz beyaz pantolonlu şahıs galiba bu aracın sahibi.kıyafette tam offroad içintugsan75' Alıntı:Parayı nerden bulduğu belli olmayan ve her 4x4 aracı jip sanan kişilerin kaderi bu.Bu tarz görüntülerle çok karşılaştığım için çok tanıdık geldi bana.Birkeresinde bu x5 ler yeni gelmişti,sofular sahilde batmış amcam.Çektim çıkartım,bana dediki,okadar para verdik kumda ble gidemiyor sen nasıl gidiyorsun dedi.Bende uzun hikaye abicim dedim. ;D
iki uc metre gitmis alet o paraya o kadar demekki Bizim burasi ankaranin en yuksek rakimli yeri kisin bu tur 9 cekerleri cok goruyorumserkann' Alıntı:bu ne abi yaa..
http://dailymotion.virgilio.it/video/x9e87r_bmw-x5-yn-rezyllyyy_auto?from=rss
ufuk abi yol kenarında beklemiyorsun dimi..camda araç çekilir yazısıylaufukozkan' Alıntı:iki uc metre gitmis alet o paraya o kadar demekki Bizim burasi ankaranin en yuksek rakimli yeri kisin bu tur 9 cekerleri cok goruyorum
serkann' Alıntı:deneyelimmi abi..yolda x5 i oaln birine gaz verelim(senin en iyi yaptığın şey ;D )sonra dur çekelim bunların tanponu sağlam deriz...;D
deposu niye bitti sanıyosun..;Dalpaslanepli' Alıntı:Eniyi yaptığı şey ama depoda taşımıyor ;D
beatrix' Alıntı:Bulduuuummm....!!!! ;D ;D ;D
Arabaya strup'ı bağlayıp açıklara doğru çekeceksin.....!! ;D ;D ;D ;D ;D
bi gun honda nin kurtarma araci batmis "abi yardim edermisin" tamam dedim cikardim arabayi tam iyi gunler deyip gidicem "abi biz aslinda buraya bi arabayi kurtarmak icin gelmisdik dedi kurtarilmayi bekleyen arabayla telefonda gorusduler adam ben mavi jeep i goruyorum dedi neyse bindik benim jeep e gittik o adamlari da kurtardikserkann' Alıntı:ufuk abi yol kenarında beklemiyorsun dimi..camda araç çekilir yazısıyla