Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,931
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selam Arkadaşlar,

Bol Bol Offroad videosu :smiley:)

video1: http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1240&key=a9078e8653368c9c291ae2f8b74012e7

video2: http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1241&key=1c65cef3dfd1e00c0b03923a1c591db4

Etiketler

Gaziantep e döndüm ve sezonu açtık. Gezilerimiz bölümüne yarın ekleyeceğim ama şimdilik 1.gün için buradan bakabilirsiniz. Bu sezon hızlı başladık. Şu anda kar yağıyor. Yarında çıkarsak üst üste 3.gün offroad olacak.

http://www.gazoff.com/gaziantep2009.htm

göktuğ abi bi msn de denk gelemiyoruz bende şimdi yayla yoluna gittim kürtüğe saplandım uğraşa uğraşa çıkarttım :smiley: yolda kalan ları çektim geldim sizin yılmaz abi delilik potansiyeli yüksek birine benziyo:smiley: benm cj inmez demişsin videolarda sennki inmesinde ne insin

Göktuğ kardeşim paylaşım için teşekkürler,

videoların biraz da aydınlık olsaydı lokumdu valla,

gene de güzeldiler emeklerine ellerine sağlık :smiley:

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Şimdi geldim geziden. Bugün 3.gündü. 3 gündür devamlı direksiyon sallıyorum. Bitik durumdayım. Umarım yarın siteye de yükleyebilirim.

Yaşar hocam Adana yolunda sapıyoruz hep. Sof dağları ve arkası.

Göktuğ gazoftaki görüntülere baktım çok güzel. Memleket sana yaramış. Kolay gelsin.

yokluk35' Alıntı:
Bu muayene konusunda bi olayı anlatım.Trabzonda muayene olan araçın sahibiyle beraber kontrol eden görevli, aracta çürük kontrolü yapaken tornavidayı adam sert şekilde arabaya sürterek kontrol etmiş.Aracın sahibi çıkarıp silahı görevliyi vurmuş.o günden beri araçın yanına araç sahibi sokulmuyormuş. öyle duydum!.. : )

:smiley: :smiley: :smiley:
Selam dostlar, bu efsaneler tarihin derinliklerinde izini kaybettirdi,
Gündeme düşen Istanbul efsaneleri var artık!
Geçerken uğrayın bir gün herhangi bir TUVTURK Araç Muayene istasyonuna kendi gözlerinizle görün gerçekleri!

Benim duyduklarım arasında boyada çizik, ceset torbası vs. de aranıyormuş muayene sırasında ancak bu güne kadar hiç bir muayenede bunları sorgulayan bir muayene uzmanı görmedim!

selamlar buTUVTÜRK hakkında biraz bilgi vermek istiyorum bana kalırsa dedikodulara pek kulak asmayın ben 79 model cj eyle TUVTÜRK ten muayeneden geçtim frenlerin, elfrenin ve far yarların sağlam olsun hiç korkma geçersiniz , ayrıca araçta bulundurulması gereken şeyleride bulundurun tabiki trafikte dolaşırken hurda bi araçla dolşıyosanız bunun muayeneden geçmesini baklemeyin

bide freni tutmayan, donanımları çalışmayan ,far ayarı bozuk araç sizi hepimizi ne kadar riske atıyor değilmi
ben TUVTÜRK ün açıldığına sevinenlerdenim çok güzel bir uygulama .
inşallah birileri araya giripte bu düzeninde bozulmasına neden olmazlar
en azından aracınızdaki arızaları öğreniyosunuz
bence para gerekli yerlerde kullanılsın insan hayatının tehlikeye atıldığı yerlerde değil

Biz de pazar günü Eymir Gölünde güzel bir kar yürüyüşü yaptık Ankara'da, fotoğraflarını izlemeniz için linkine buyrun efendim,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22484.0

Aytuğ ÇAĞLAR, gokhan1aslan, cankız82, zafer kartal, terrano, HÜSNÜ DİLMEN ..Arkadaşlarıma hoşgeldiniz der iyi paylaşımlar dilerim..

fatıh abıye katılmamak elde degıl tuv turkte ıstenen abartı bırsey yok.
sadece arka emnıyet kemrı olayı.
ben3 arac goturdum bunlar ıcınde 91 wranglerımda vardı tek sefer gecti

Peki demir tampon, yükseltme kıtı, büyük lastikler ??

Mesela benim CJ' de 35 inç lastik var (kendi orjınalın nerdeyse %50 fazlası...

ergun kaptan, illa bişey bulcan kafaya taktın sen ha geçmiycen bu tüvden sen, onlar dese geç sen geçmiycen :smiley: :smiley: her şekilde geciyormuş işte söyledi arkadaşlar korkutma abi bizi :smiley: gidiyor ve şehir içinde kullanımı tehlikeye düşürecek herşey çalışır olsun sinyal fren ve zorunlu malzemeler tamam. Tabi İnsan art niyetli olmasın isterse takar bir noktaya ugraşırsın o başka

Arkadaşlar TUV araç muayenesi ile alakalı teknik sohbetlerimizin yapılduğı köşemizin linkini veriyorum: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15379

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

SON KONULAR

Geri