Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,572
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Forum kuralları okunursa ;
Siyasi ve dini içerikli konular ve sohbetlerin yasak olduğunu farkedersiniz. Sohbetimizde haklıda olsak yeri bu platform değildir.
Bu tür mesajları sildim.

Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.
İyi paylaşımlar..

Etiketler

fargo' Alıntı:
HERKEZE merhaba ben bir konuda bilgilenmek istiyorum bileniniz varmı biler birisi varsa söylermi türkiyede modifiye kanunu varmı yani ben jeepimi modifiye yapıp bu muayineden nasıl gecerim

Bu konu ile alakalı teknik bölümümüze konu başlığı açıp burada paylaşım yapabilirsiniz.

Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0

ugur sana Eraser diyorlar neden acaba :smiley: şaka yapıyorum ha benide silme arkadaşım.... istersen bu mesajı sil :smiley:

Yeni arkadaşlar...

eminenes, niko19 (Nihat), hakantepe65 (Hakan), doktoribrahim (İbrahim), 78cj5 (Işın), fatihh, ilhan erbay (İlhan), şimal37 (Hüseyin), Volk (Volkan), fargo (Özgür), umiterkan (Ümit), utkucj5 (Utku), acaglar (Aytuğ), gokhan1aslan (Gökhan), cankız82, zafer kartal (Zafer), terrano, HÜSNÜ DİLMEN ve mauvais (Kerem)

Aramıza hoşgeldiniz. Gezilerde görüşmek dileğiyle, forumumuzda keyifli paylaşımlar...

arkadaslar, bu bolume cokluk katilmiyorum,kusura bakmayin...

benim bir sorum olacakti, baska bir bolumde sordum ama cevap alamadim. kismet olursa subat aylarinda ipsala sinir kapisina girmis olacam esimle, ve G300. ipsaladan tasucuna yolculugum baslaycak. istikametim kesan, istanbul, bolu,ankara,konya karaman ve tasucu. bu yolu iyi bilen varmi?

tabii, hava durumu belli olmaz ama bu yol iyi mi sizce?

cok sagolun.

Hüseyin Bolu Ankara niye yapıyorsun ? Yol uzuyor.
Eskişehir-Konya-Taşucu daha kısa ve mantıklı
İstanbuldan geçerken alo de, size yorgunluk çayı ısmarlayayım. ;D

hus55' Alıntı:
arkadaslar, bu bolume cokluk katilmiyorum,kusura bakmayin...

benim bir sorum olacakti, baska bir bolumde sordum ama cevap alamadim. kismet olursa subat aylarinda ipsala sinir kapisina girmis olacam esimle, ve G300. ipsaladan tasucuna yolculugum baslaycak. istikametim kesan, istanbul, bolu,ankara,konya karaman ve tasucu. bu yolu iyi bilen varmi?

tabii, hava durumu belli olmaz ama bu yol iyi mi sizce?

cok sagolun.

Nadir abinin önerdiği güzergah çok mantıklı,kış aylarında Bolu yolu kalabalık ve riskli oluyor.Çayı İstanbul'da için Bursa da da öğlen yemeğinizde İskender'ler benden :smiley:

cok sagolun arkadaslar!!

nadir abi sen bana cep numarasi at, gercek bir tavsan kani iyi olur. sen benim yolumun yakininda misin?

erdin, sanirim biz kibrisa ulasana kadar bir 20 kilo aliriz.... ama bursa yol ustunde mi??

stanbul çıkışından Eskihisar-Topçular feribotuyla Yalova'ya geçtikten sonra sırasıyla Bursa,Bozüyük ve Eskişehir sonrası Ankara,Nadir abinin tarif ettiği güzergah bu sanırım,o nedenle yolunuzun üstü oluyor ;)

ergican abi ne yaptınız rotu oldumu omadıysa mehtilerle konuştum CAGRIyı aricaklar şayet parcayı tedarik etsinde hafta sonu takalım

yeğenim , sorun s rot değil rulmanı ok orada bir boşluk yok,yalnız hani o üstteki somunun altına pul attık ya oradan kaynaklanan bir yatma sorunu

var ,cumartesi halledeceğiz hep beraber , ben geç geliyorum bildiğin gibi akşam yorgunlukla birlikte olmuyor , hallederiz beraberce....... :smiley:

Bugün öğlen kanaltürkte oksijen programında kemerburgazda gezenbilir offroad grubu çıkmış yaklaşık 30 dakika sürmüş bilgisi olan varmı..

Yayın Akışı/Kanaltürk
10 OCAK CUMARTESİ

07.00 SİHİRLİ EKRAN ÇOCUK PROGRAMI
08.45 EFSANE PRENSES ÇİZGİ SİNEMA
10.00 DAMGA TÜRK SİNEMASI
11.20 OKSİJEN EXTREME SPORLAR
12.00 YARINLAR BİZİM TÜRK SİNEMASI
13.40 FUAR X GÜNCEL
14.45 MÜZİK DERGİSİ MÜZİK PROGRAMI
15.50 MEDYATİK GÜNCEL
17.30 KIRMIZI HALI KÜLTÜR/SANAT
18.30 ANA HABER BÜLTENİ HABERLER
19.45 HAYALET ANNEM YABANCI SİNEMA
21.45 TÜRKLIFE MAGAZİN
23.15 BÜYÜK SÖZ YABANCI SİNEMA
01.15 TÜRKSOYLA İPEK YOLU GEZİ/KÜLTÜR
01.50 HAYALET ANNEM YABANCI SİNEMA
03.50 ORADA NELER OLUYOR KADIN/MAGAZİN
05.50 AŞ KENDİNİ GEZİ PROGRAMI
06.30 OKSİJEN EXTREME SPORLAR

Bu sabah 6:30'da tekrarı var sanırım....Uyumayanlara ;)

Erken yatıp, bu programın tekrarını seyrettikten sonra geziye gidebilirim, yayın akışını verdiğiniz için teşekkürler

Arkadaşlar Eymir Gölü'n de yaptığımız trekking ve balık ekmek keyfi fotoğraflarımızı görmenizi öneriyorum,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22888.0

ceranus gezi fotolarınız harika olmuş gerekli notu düştüm oraya da ; buradan da teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR