Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,572
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yine bir gezi yaptık gaziantep te
ama
katılan arkadaşların gezenbilirde olmaması dolayısıyla 8-10 kişi ilgili oluyor. Konu açmakta çok vakit alıyor
merak edene,
http://www.gazoff.com/gaziantep_isikli_baraj_golu_11_ocak_2009.htm

deyip geçmek istiyorum artık.

Etiketler

« Yanıtla #5922 : Dün 23:49:17 »

merhaba Göktuğ Bey,

güzel bir aksiyon..çamur korkunç..fakat haddim olmayarak bi konuda sizleri uyarmak istedim,lütfen yanlış anlamayın..
ilk videoda navara'nın arkasına strap'la yapılan vinçlemede hiç bir önlem almamışsınız...bi aksilik olacak diye videoları izlerken strese girdim..çekim yapan arkadaş gergin çeliktelin üstünden bile geçti...ne tekim,2.videoda strap yerinden nasıl kurtulmuş?

aman ne olur dikkat edelim...sağlıcakla kalın.

Bu camur degilki, "Camur deryasi" abartininda abartisi artik.... Saygiyla egiliyorum....! Bu camurlu arazi degil; Arazili camur...! :smiley:

Göktuğ ,hazırlayana , çilesini çekene ,zevkini sürene velhasıl herkese teşekkürler,

çok güzel olmuş , ee çamurlanmadan olmuyor tabii ki :smiley:

Çamurda sadece araçlar oynamış,pilotlara da bulaşmalıydı bence ;D

Pilotaj ve araca hakimiyet konusunda ilginç bir video,sadece paylaşmak istedim :smiley:

http://www.turkiyef1.com/multimedia/video/flv/default.asp?id=686&Off-Road%FD-biraz-abartm%FD%FElar

İlgine çok teşekkür ederim Ergican, Eymir başlığından da teşekkür etmiştim :smiley:

eeg52' Alıntı:
ceranus gezi fotolarınız harika olmuş gerekli notu düştüm oraya da ; buradan da teşekkürler :smiley:

jeep' Alıntı:
Yine bir gezi yaptık gaziantep te
ama
katılan arkadaşların gezenbilirde olmaması dolayısıyla 8-10 kişi ilgili oluyor. Konu açmakta çok vakit alıyor
merak edene,
http://www.gazoff.com/gaziantep_isikli_baraj_golu_11_ocak_2009.htm

deyip geçmek istiyorum artık.

bence vakit bulursanız açın bir link...

bizler merakla bekliyoruz...

sağlam sıkı off-road unutulmamalı

saygılar....

Arkadaşlar bugün yetiştirmeye çalışıyorum ama en geç yarın,haftasonu yaptığımız Kartepe kamplı off-road gezimiz konu başlıklı sayfamı açacağım,çok güzel tecrübeler edindik,bilginize.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Vinçlerken ilk kez gelen diğer arkadaşları uyardım. Tehlike olmasın diye kumanda bende idi. Çekim yaparken ve halatın üzerinden geçerken vinç gerilmesini kontrol ediyordum. Öğrenecekler ama.

çamuRRRRRRRRR

al size çamur.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR