Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,080
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selamlar

Forumda , Jeep Cherokelerden bahsedilirken XJ SJ vb gibi model isimleri kullanılıyor. Sahibinden.com sitesinde Jeepleri araştırdığımda modelller olarak Grand Cherokee TDI , Grand Cherokee 2.7, Grand Cherokee 5.0, Grand Cherokee 5.9, Grand Cherokee Limited vb şeklinde model isimleri geliyor.

Acaba bu XJ , vb 2 harfli model isimleri hangi modellere karşılık gelmektedir ?

Saygılar

Etiketler

Bu harfler kasa kodlarıdır.Bu konuyla alakalı jeep tarihce bölümünde bilgi edinebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9663.0

OffRoader' Alıntı:
23-24 Agustos (Ctesi ve/veya Pazar ) Şile civarında olabilecekler icin listeye başlayalim o zaman.

1- Ugur KALAYCI (Ctesi-pazar)
2- Fatih CAKIR (pazar)
3- Yuksel UYSAL (pazar)

Bu aralar her hafta sonu Şile'deyim, bu hafta Trakya taraflarına kaçmayı planlıyordum. Eğer değişiklik olursa pazar günü fotoğrafçı olarak katılırım aranıza, zira XJ.i pek götürmüyorum genelde HR-V ile gidiyorum...

Mert Eryüksel (ProntoBasso), Özkan (aspirin), Sercan (simahkar), hidoki ve pajerocyprus arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Gezilerde görüşmek dileği ile, forumumuzda keyifli paylaşımlar...

belli bir buluşma noktası varmı pazar günü için kesin belli degilde belki bende o taraflara gece bilirim pazar günü gecersem sizlere katılmak isterim

Bu hafta Şile tarafında bir organizasyon yoktur. Aşırı sıcak ve nemden tozlu kuru orman yolları bile bıktırıyor maalesef.

aynen katılıyorum şu yagmurlar bir başlasada azcık nem ve sıcak düşse toprak yumşasa

Evet rahmet rağmuru bekliyoruz önce bizim için sonra çamur için. Arabalarımızda çamur kalmadı özledik

bişi sorcam ya burdaki herkesin arabası kocaman mı ???
Bi etkinliğe katılsam ben sizin geçtiğiniz yerlerden geçemem ki :(
Altı vurur kızımın dağılır valla :smiley:

Eee napças :-\

Uzun zamandır aklımda ama,nedense daha önce sormadım.
Bizim neden stickerımız yok ki?Buralarda(Giresun'da) gezenbilirin reklamını yapsak fena mı olur? ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR