Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,055
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ladikoffroad' Alıntı:
co pilotsan çamurada gireceksin arabayida yiteceksin herşeyi yapacaksın
ne ??? arabayımı iticem ??
ya hadi arabalar 4 bi yandan açık içeri çamur filan ne varsa alıo ona tamam da sizin arabalar iterekmi çalışıo yaaa :D
yaw değiştirin siz o arabaları :p
benim etim ne budum ne nası itiiim :smiley: itsemde ne işe yarar :smiley:

Neyse ben pilotla onun co suna sandiviç ve içicek ikramını arka koltuktan yaparım artık :smiley:

Etiketler

oda lazım bünye arazide enerjı harcıyor bunyeninde beslenmesi gerekiyor sende o işe bak sorun yok

reis28' Alıntı:
oda lazım bünye arazide enerjı harcıyor bunyeninde beslenmesi gerekiyor sende o işe bak sorun yok

bi yol bulduk çamurlanmadan araba itmeden :D
ama siz araba iterken süper manevi destek veririm.. harikasınız.. haydee ha gayret... bravoo valla.. ben olsam hayatta yapamazdım ya ...
senin kollar çok güçlü belli ... filan gibi motive edici sözcükler sunarım ;D

sandviç dediğniz acıktım ben sandviç yapıyorum cok acıktım yine ;D

okadar zor degil be elvan araclarda vinc var hertürlü teknik tecizat var bedeni fazla yıpratmıyoruz helede alıştınmı bu işin tiryakiligidevar nasıl biz camur camur diye iç çekiyoruz bu yüzden işte

peki sora noluoo ?? üstünüs başınız çamur oluo gün bitio eve öle çamurlumu dönüyosunuz ?

Merhaba hayatım ben geldim
Hö.. nedir bu halin noldu sana hayatım üstün başın rezalet
ee offroad a katıldım hayatım
ne road
Off Road ya ne cahilsin ... karışma ben yıkarım kendi üstümü başımı hıh
:p

eebizim ev halkıda bu konuya aşina hanım cocuklarda camurdan cıktıkmı oto yıkamada hep beraber camurdan arınıyoruz sorun olmuyor

valla ben olsam eve almazdım öle :D

kapının önünde soyundurur öyle eve sokardım ;D

Evet soyunma kısmı aynen öyle... Yere gazeteler... Ve gazetelerle birlikte giysiler de poşete...
Yalnız atladığınız bir şey var. Bu iş bir takım giysi ile finalize olmaz.
Her gezi sonrası en az 2, bazen de 3 takım giysi aynı şekilde paketleniyor bende... ;)

damast' Alıntı:
evet direkt çöpe ;)
ayy inşallah böyle tutkuları olan bi kocam filan olmaz :D
valla adamıda en sonunda çöpe atarım ya ;D ;D

ya ben seversem bu işi ???

adam kesin beni çöpe atar :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR