Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,682
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

vallaaaha ne yalan söyliim benim araç düz yolda tekliyo kaldıki kumda mazallah motoruna kum kaçardı karburotörden aynen sıgara bırakma ilacı gibi alırdık kumu aşşağıdan yelle beraber.. yazık olurdu 4.0L ye ozamandimi corehun abi

Etiketler

bana destek ol abi sen olsan girermiydin öyle yere yakın araçla kuma kaldıki yerden yüksekleride gördük
geniş daban lastikliler falan filan hepsi trışka GAMAZ'ın (KAMAZ) varmı sen onla dalıcan oralara
eyt maşallah be

evet serdarım; gördün zaten; su kaynatanlar; şaftı kopanlar; arazi vitesine geçmeyenler, yahu, bbu 4.0 leri kızılay mı dağıtıyo ne ?

vallaha su kaynatma olayı aslında bende olmadı ben motoru güneşlendirdim. brozlaşssın misali
aynı zamanda okadar zorlamama rağmen hararet yaptıramadığım motoru belki kızgın güneşle ısıtırım düşüncesiyle ama motor etrafı serinletti bende kendimi kutupta hissettim motorun 5 metre uzağıda bilmem anlatabildimmi derdimi.

serdaragdas' Alıntı:
herkese iyiakşamlar
dün bir hesap yaptım 53 km gitti 35 ytl lpg yaktım
yani km de 0,660 yeni kuruş dehşete kapıldım.
nasıl olur diye akşam dönüş yolunda iken faruk abi ile şile yolu üzerinde trafikte yanyana seyir halindeyken konuyu arz ettim.faruk abi demezmi sende km yok mil hesabı yapman lazım. dank ettim.
1 mil = 1,6093 km ediyormuş. bu halde hesapşöyle
oldu 53*1,6093 = 85,29 km yapıyor. 35 /85,29=0,410 yenikuruş idare eder şimdilik
eyvallah faruk abiyoksa kara kara düşünecektim.sende olmasan sağol abim.

Kadran da mil ise eğer, aman radarlara dikkat. :smiley: :smiley: :smiley:

Şile gezisinde ilk kez tanıştığım halde ilgi ve yardımlarını esirgemeyen Suat Kabal ve birlikte olduğu arkadaşlarına (hepsinin ismini hatırlayamadığım için özür dilerim) özellikle aracımı kumda vinçleyen Toyota'lı Bey çok çok teşekkür ederim...

Teşekkür ederim.Umarım hala etkisinde olduğum korkularımı birdahaki geziye kadar atarım yoksa off-road maceram başlamadan bitecek...

nadir abi toyotayı sormuşsun.yeni üyemiz diyebiliriz.benim çok degerli eczacı bir dostumdur recep abimiz.

mogzilla' Alıntı:
Acaba def. kilitleri mi açıktı ? Sağa ve sola dönüşlerde kilitlenmesi biraz bunu gösteriyor.

Olabilir,aslında aracı da iyi tanımadan çıkmakla bende biraz cahil dawranmışım...Acemilik işte...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,721
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR