ufukozkan' Alıntı:Yeni geldim eve Polo ya ağar bakım yaptırdım.....
Ne o kirmiriniz gelmiş
RedlinE' Alıntı:yavuz abi beni sana okuyan sonradan kendiliginden duzeldiginide soylemedimi komurunu degiştirdik bitti gitti. 35 tl
cihan abi sende iyice kaydin o tarafa haa
aslinda 150/200 falan olsa gozumu karartir ayda bir gelirim muhabbete ama o kadar yol bozar beni
RedlinE' Alıntı:vay anasini ya çok pis vuruldum ya.....
vay bee ....
satani gordumde bu kadar içtende söylenmezki be kardeşim.
RedlinE' Alıntı:vay anasini ya çok pis vuruldum ya.....
vay bee ....
satani gordumde bu kadar içtende söylenmezki be kardeşim.
RedlinE' Alıntı:Agzindanmi kaçti? buyumu yaptilar tehtit mi ettiler nedir ? sikinti varsa ordada kardeşlerimiz var.
ADU' Alıntı:Merhabalar.İsmim Aytaç.30 yaşındayım.İstanbul'da ikamet ediyor ve bir kamu kurumunda çalışıyorum.2 sene önce aldığım frontera 2.0 ile ufak tefek tecrübelerim oldu.Ancak son olarak bu konuda benden daha tecrübeli bir arkadaşımın Range Rover' ı ile çıktığımız Ömerli yollarında lastikten vince kadar her bir parçanın önemini daha iyi anladım ;D
Yaklaşık bir aydır takip ettiğim bu sitede ise her anlamda tüm sorularıma cevap buldum.Dahada sorup öğrenecek çok şey var gibi.
Bu arada bir iki fotoğraf İstanbul'u esir alan tipinin ilk günü çıktığımız geziden.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Umut kilit oldum bilgisayarın başında yaa tam 8 saat olmuş hepsi birbirinden güzel bitmek bilmiyorsword7' Alıntı:Birde burayı deneyin
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14631.0
BBOYTED' Alıntı:Umut kilit oldum bilgisayarın başında yaa tam 8 saat olmuş hepsi birbirinden güzel bitmek bilmiyor
şu arkada olan kirkolar hakkında bilgin varmı ne kirkosu bunlar up uzun kaç tonluk ve fiyatları nerelerde acaba.