Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,572
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selamlar ercova yaylası istanbul offroad kulübünün her yıl düzenlediği geleneksel offrod şenliğinin yapıldığı alanın ismidir . 8)

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....

Cehaletimi affedin... Ercova ne?
Ercova yaylası
Sakarya , Pamukova ,Hüseyinli köyüne ait yaklaşık 900-1000m rakımlı yaylasıdır İzmit ve Sakarya tarafından birkaç alternatif ulaşabilinen yola sahiptir
Tanışmak için ideal bir ortam :smiley:

http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=572
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18241.0

DSCN0934.jpg

Su dunyada sevgi buyuk ihtiyac
Herkes sevmeye sevilmeye muhtac

Herkesle dost ol; herkesle arkadas
Omrumuz geciyor bak yavas yavas

Günaydın arkadaşlar!...

Evet arkadaşlar ercovaya 1-2 :D :D Listeyi oluşturmaya başlayalım artık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40058.0

arkadaşlar günydın bişey soracağım 06 zot 47 plakalı sağ ön kaputunda dragon yazılı yeşil cj bizden birinemi ait

Hasan bu defender kardeşlerimiz gizli gizli geziyorlar ne yaptıklarından haberimiz olmuyor. Bu defender iyimidir kötümüdür anlayamıyorduk. Ama dün yaklaşık 6 aydır yatan birini çalıştırdık ve direk kayalara vurdum. İlk defa defender sürdüm. ;D Üstelik hangi viteste çıkğımı da bilmiyorum ama felaket çıktı. Ben tamamdır bu aleti alın dedim. Bu iş yapar. Çok etkilendim. O kadar eleştirdiğimiz gibi değilmiş. Kağıt üzerinde atıp tutmak kolaymış. Ama direksiyonun konumu gerçekten kötü ;D

jeep' Alıntı:
Hasan bu defender kardeşlerimiz gizli gizli geziyorlar ne yaptıklarından haberimiz olmuyor. Bu defender iyimidir kötümüdür anlayamıyorduk. Ama dün yaklaşık 6 aydır yatan birini çalıştırdık ve direk kayalara vurdum. İlk defa defender sürdüm. ;D Üstelik hangi viteste çıkğımı da bilmiyorum ama felaket çıktı. Ben tamamdır bu aleti alın dedim. Bu iş yapar. Çok etkilendim. O kadar eleştirdiğimiz gibi değilmiş. Kağıt üzerinde atıp tutmak kolaymış. Ama direksiyonun konumu gerçekten kötü ;D
Hayırlı olsun Göktuğ ,
eee sana ne zaman defender alıyoruz ;D ;D
Hasan duy duy eldevar birrrrr ;D ;D ;D
Direksiyona gelince yapacak pek bişey yok :smiley: bugünekadarki direksiyon nasıl tutuluyor unutmak , yeniden öğrenmek gerekiyor :smiley: (hızlandırılmış defender direksiyonu nasıl tutulur ders verebilirim ) :smiley: :smiley:
Yada hidrolik direksiyon ,küçük direksiyon simidi herşeyi çözer ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR