Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
servis derken özgür beyWolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Mesela serviste![]()
servis derken özgür beyWolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Mesela serviste![]()
ndoganci' Alıntı:hakkı kardeş
sana üç altın öğüt:
1- eşekten yarış atı yapamazsın
2- modifiyenin sonu yok, tamamen senin ne yapmak istediğine bağlı, zamanla anlayacaksın...
3- benim yaptıklarımı değil dediklerimi dinle![]()
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Mesela serviste![]()
Hakkı kardeşim iyi bak disco dan sonraki aracın bu olacakndoganci' Alıntı:tabi bazı istisnalar var
yunus bager' Alıntı:Hakkı kardeşim iyi bak disco dan sonraki aracın bu olacak![]()
![]()
yunus bager' Alıntı:Hakkı kardeşim iyi bak disco dan sonraki aracın bu olacak![]()
![]()
Son nokta diyorumSDC' Alıntı:Yunus kardeşim disco dan önce bunu alanlar için ne düşünüyorsun :;D
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Sevtap hanımcım ben zırt pırt avatar değiştirmemAyrıca haftaya bir yere kaybolma sahildeyiz
Hakkı kardeş bir jeepçi olarak landlerin servis muhabbeti hep olmustur o yuzden orada tanısırsınız dedim kzıma hemen
![]()
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Sevtap hanımcım ben zırt pırt avatar değiştirmemAyrıca haftaya bir yere kaybolma sahildeyiz
Hakkı kardeş bir jeepçi olarak landlerin servis muhabbeti hep olmustur o yuzden orada tanısırsınız dedim kzıma hemen
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı: