Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,424

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hakkı kardeş

sana üç altın öğüt:

1- eşekten yarış atı yapamazsın
2- modifiyenin sonu yok, tamamen senin ne yapmak istediğine bağlı, zamanla anlayacaksın...
3- benim yaptıklarımı değil dediklerimi dinle :smiley:

ndoganci' Alıntı:
hakkı kardeş

sana üç altın öğüt:

1- eşekten yarış atı yapamazsın
2- modifiyenin sonu yok, tamamen senin ne yapmak istediğine bağlı, zamanla anlayacaksın...
3- benim yaptıklarımı değil dediklerimi dinle :smiley:

doğru söylüyosun naci abi :smiley:
öğütler için teşekkürler

tabi bazı istisnalar var

tinyyyyyy.jpg

Sevtap hanımcım ben zırt pırt avatar değiştirmem ;) Ayrıca haftaya bir yere kaybolma sahildeyiz :smiley: Hakkı kardeş bir jeepçi olarak landlerin servis muhabbeti hep olmustur o yuzden orada tanısırsınız dedim kzıma hemen ;)

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Sevtap hanımcım ben zırt pırt avatar değiştirmem ;) Ayrıca haftaya bir yere kaybolma sahildeyiz :smiley: Hakkı kardeş bir jeepçi olarak landlerin servis muhabbeti hep olmustur o yuzden orada tanısırsınız dedim kzıma hemen ;)

E bizim kabak tatlısı da geliyor o zaman :p

Ayrıca sahile gidelim deyip uyuyakalan arkadaşlarınızı tembihleyin siz, geliyorum demişsem mutlaka gelirim ben 8)

Avatarda sıkıntı varsa yardımcı olayım, ben ruh halime göre değiştiriyorum ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:

estafurullah özgür abi
işallah tüm lancı ve jeepci abilerimle tanışırım :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hakkı kardeşim iyi bak disco dan sonraki aracın bu olacak ;) ;)

discovery-V8' Alıntı:
Nacinin Defender lara b..k attığı günlerden bir video, +18 Naci Defender e binmiş ;D ;D Paparazzi yakalamış ;D

th_20080106CekmekoyNaciDinis.jpg

Naci abi yorum bana ait degil yanlış anlama
Hakkı senin şanşın var en azından defenderi kötüleyenlerden degilsin ;D ;D

cevap hakkımı kullanıyorum...

bilen bilir, bilmeyenler öğrensin...

discomu çok sevdiğim için defender aldım...

defender var defender var... benimkinin dış görünümü yanıltıcı olabilir...

dizel sesine karşı toleransım hala yok...

o paparazzileri ilk fırsatta öpeceğim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR