Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,777
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hakki' Alıntı:
gezenbilir büyük bi aile ya kimse yanlız kalmaz ;)

Gerçekten öyle.. Kimse yalnız kalmıyor. Önce Ladik teki arkadaşlarla tanıştık. Oradan Samsun a ayak bastık. Fatsa ya şenliklere gittik. Sinop a yarışmaya. Şantiye tatil olduğunda Gaziantep grubunu topladık. Asla yalnız kalmadım. Sağolsunlar..

Etiketler

jeep' Alıntı:
Gerçekten öyle.. Kimse yalnız kalmıyor. Önce Ladik teki arkadaşlarla tanıştık. Oradan Samsun a ayak bastık. Fatsa ya şenliklere gittik. Sinop a yarışmaya. Şantiye tatil olduğunda Gaziantep grubunu topladık. Asla yalnız kalmadım. Sağolsunlar..

iyi gezmişin göktuğ abi :smiley:

Tempus' Alıntı:
Hakki sana tek tavsiyem bu CJ lerin gazına gelme arazide
:D

zaten önce arazide discomun performansına bi bakıyım
öyle kolay klay gaza gelmem kürşad abi :smiley:

Hakkı sen iyisimi biraz araver forma,bu yazılarla bu gazla sen landını aya sürecen... :smiley:
Tempus haklı bu cj ciler dağ bayır tanımazlar..

Gezenbilirden çok ama çok şey öğrendim. Benim cj yi bu hale getirmemde emeği olan bir çok arkadaş var burada. Teknik olarak araştırıp, öğrendiklerimi, bilmeyen ustalara anlatarak, günlerce sanayilerde gezdim durdum. Gezilerde denemesini yaptım. Orada gördüğüm araçlar ve sahipleri ile bilgi paylaştık. Onlardan da öğrendim, ve hala öğrenmeye devam ediyorum. Ne kadar çok şey öğrenirsen öğren, ne kadar çok paran olursa olsun. Yaptıklarının ve harcadıklarının o kadar az olduğunu anlıyorsun. Moralin bozuluyor. Bir yerde dur demesini bilmen gerekiyor. Bu sınırıda cebindeki para çiziyor sana.. ;D İleride daha çok param olursa, daha büyük araçlar yapma hayalim var. Şimdiden bilgileri topluyorum. Kafamda iskelet oluşuyor. Dur bakalım hayırlısı artık..

jeep' Alıntı:
Gezenbilirden çok ama çok şey öğrendim. Benim cj yi bu hale getirmemde emeği olan bir çok arkadaş var burada. Teknik olarak araştırıp, öğrendiklerimi, bilmeyen ustalara anlatarak, günlerce sanayilerde gezdim durdum. Gezilerde denemesini yaptım. Orada gördüğüm araçlar ve sahipleri ile bilgi paylaştık. Onlardan da öğrendim, ve hala öğrenmeye devam ediyorum. Ne kadar çok şey öğrenirsen öğren, ne kadar çok paran olursa olsun. Yaptıklarının ve harcadıklarının o kadar az olduğunu anlıyorsun. Moralin bozuluyor. Bir yerde dur demesini bilmen gerekiyor. Bu sınırıda cebindeki para çiziyor sana.. ;D İleride daha çok param olursa, daha büyük araçlar yapma hayalim var. Şimdiden bilgileri topluyorum. Kafamda iskelet oluşuyor. Dur bakalım hayırlısı artık..

göktuğ abi cok güzel konuştun ya
walla bende aracı aldığımdan beri her hafta 2 3 kere gidiyodum sanayiye ama geçen pazartesiden bugune kadr hergün sanayiden cıkmadım öğrenmenin yaşı ve sınırı yok
işallah bende tecrübeli abilerimden kapıcam bişiler

Göktuğ'un dediklerine ilaveten Gezenbilir'in bize kazandırdığı önemli bir hususta paylaşımdır.
Bilgi paylaşımının yanısıra, kişi yaptıklarını bile paylaşmak istiyor.

Ben CJ'ye yaptığım modifiyeyi kimle paylaşayım ? Hanımla mı ? ::smiley: veya bu işten anlamayan ve sıkıcı bulan esnaf arkadaşlarla mı ? Yahut doktor kapı komşumla mı :D

Demek ki biz aynı tasın çorbasıyız ;) :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Göktuğ'un dediklerine ilaveten Gezenbilir'in bize kazandırdığı önemli bir hususta paylaşımdır.
Bilgi paylaşımının yanısıra kişi yaptıklarını bile paylaşmak istiyor.

Ben CJ'ye yaptığım modifiyeyi kimle paylaşayım ? Hanımla mı ? ::smiley: veya bu işten anlamayan ve sıkıcı bulan esnaf arkadaşlarla mı ? Yahut doktor kapı komşulama mı :D

uğur bey güzel özetlediniz
aynen katılıyorum
etrafımda daha offorad deyince garip bakan insanlar var yaptığım seyleri anlatınca çince konuşuyomuşum gibi bakıyolar
bende bu tasın çorbası olmaktan cok mutluyum :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Bilgi paylaşımının yanısıra kişi yaptıklarını bile paylaşmak istiyor.

Ben CJ'ye yaptığım modifiyeyi kimle paylaşayım ? Hanımla mı ? ::smiley: veya bu işten anlamayan ve sıkıcı bulan esnaf arkadaşlarla mı ? Yahut doktor kapı komşulama mı :D

Hanımla modifiye paylaşımı çok ince bir mevzu tabi. Dikkatli olmak gerek. ;D 4 yaşındaki oğlum bile lastikleri değiştirdiğim gün, bana lastikler değişmiş baba dedi. Ama hanım "eski lastiklerinin neyi vardı gitmiyor muydu? " dedi. Zaten bizim evde benim CJ ye ne yaptıysam, eskilerini satarak yaptığım bilindiği için fazla sorun yok.. Bilmiyorlar ki şantiyede bir depo malzeme dolu ;D

Aynı tasın çorbası olmak çok güzel görünüyor. Tabi burada çorbanın içeriği de önemli. 30 bini aşmış üye sayısıyla aynı tasın içine girmemiz mümkün değil sanırım. Bazıları tuzlu seviyor, bazıları yağlı.. ;)

Buğün bu sayfaya yazılanları keyifle okudum yorum yapmadan olmaz diyede bunu yazdım :smiley: ;D

jeep' Alıntı:
Jeep34' Alıntı:
Bilgi paylaşımının yanısıra, kişi yaptıklarını bile paylaşmak istiyor.

Ben CJ'ye yaptığım modifiyeyi kimle paylaşayım ? Hanımla mı ? ::smiley: veya bu işten anlamayan ve sıkıcı bulan esnaf arkadaşlarla mı ? Yahut doktor kapı komşumla mı :D

Çok güzel açıklmalar olmuş...Jeep olmadan birçok bilgi edinmiş oldum sayenizde göktuğ abi iyi hatırlar 2008 den beri benim sorularımı hayır demeden cevaplamıştı heleki askerken bu çok güzel bişey.. ;) Askerliği bitirdim geldim ilgilendi halen o sıralar Tuncay cj abi sağolsun birçok araçla ilgilendi benim için.. Teknik bilgiden çok buradaki herkes aynı düşüncede olduğu için yardımlaşma ön safhada tekrar teşekkürler gezenbilire ve sizlere... ;)

Arkadaşlar bu akşam 21,10 da izmit offroad tanışma gezimizin (izoff) Yaban tv Dsmart 75. kanalda yayınlanacak haberiniz olsun.

yunus bager' Alıntı:
Buğün bu sayfaya yazılanları keyifle okudum yorum yapmadan olmaz diyede bunu yazdım :smiley: ;D

bende yunus abi
içimizdeki offroad aşkımı kabardı ne :D

buarada kadınlar kuafore gdip bir iki cm saç kestirince biz farketmiyoruz olay oluyo
ben araca neler yaptım kız arkadasıma sordum nasıl olmuş diye sadce tampon değişmiş çirkin olmuş dedi
deliriyodum !!!
anlattım yaptıklarımı hiçbişey anlamadı tabi doğal olarak
o yüzden bu tastaki çorba yağlıda olsa acılıda olsa tuzluda olsa tastaki herkes aynı dilden konuşuyo ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR