MADENCİ' Alıntı:Adamnın zoruna bak batırdı suya arabayı gitti motor. Az kaldı bogulacaktı
Jeep buna özenmedin sanırım.
nasıl oluyo anlamıyorum admlar hiç acımıyomu arbalarına yajeep' Alıntı:Yok o su sahnesi kötüydü. O kadar dalmamak gerek ama çamurlu geçişler insanın içini gıcıklıyor..
hakki' Alıntı:nasıl oluyo anlamıyorum admlar hiç acımıyomu arbalarına ya
şahsen ben bu yüzden çok düşünceliyim
offroadda nasıl yapıcam bilmiyorum yani ben kirletmem arabamı
jeep' Alıntı:Benim cj yi ilk yaptırıp geldiğimde üzerine AT lastikler vardı. 30 cm taşın üstünden geçince kral offroad yaptım zannediyordum. Ama o virüs bünyede o kadar tahribat yapıyor ki, şimdi yuvarlanırsam ölmeyeyim diye rollcage yaptırdım ;D
MADENCİ' Alıntı:Hakkı o arabada acınacak hal kalmadı komple yenile yüzde 90 elden geçecek.. Okadar ileri ugraşmadıktan sonra rahat ol senın alt takım yorulur biraz.. ondada cok zorlamassın olur biter. Bu arada bu iş kanını kaynatınca arabayı da unutursun şekil video biri son anda çıktı içindeki çoşan Off-Road korkarak engel ol
jeep' Alıntı:Benim cj yi ilk yaptırıp geldiğimde üzerine AT lastikler vardı. 30 cm taşın üstünden geçince kral offroad yaptım zannediyordum. Ama o virüs bünyede o kadar tahribat yapıyor ki, şimdi yuvarlanırsam ölmeyeyim diye rollcage yaptırdım ;D
işte o biraz imkansız naci abi o yüzden boya filan dert etmemeye çalısıyorum şimdidenndoganci' Alıntı:0ne minute....
araç kirlenmeden nasıl çamura girilecek banada söylermisiniz ????
Tempus' Alıntı:Son LR gezisinde Naci Bey bize rehberlik etmişti, o günden beri aracımın üstü çiziklerden harita gibi oldu
ama gri olunca uzakdan anlasilmiyor, ve ben garipdir çizikleri ve ufak vurukları seviyorum araca daha sert bir hava veriyor