Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,814
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Göktuğ bey çok güzel bi video seçmişsiniz
işallah arzuladığınız offroada en yakın zamanda kavusursunuz
paylaşım için teşekkürler

Etiketler

Adamnın zoruna bak batırdı suya arabayı gitti motor. Az kaldı bogulacaktı
Jeep buna özenmedin sanırım. :smiley:

ya araçlar iyide bu kadarmi kötü araç kullanılır be
:smiley:
göz göre göre yatırdı
:smiley:

slm arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım benim 1983 model dodge var çift kabin ormaniyeden cıkma ilgilenenlerle konuşabiliriz

jeep' Alıntı:
Yok o su sahnesi kötüydü. O kadar dalmamak gerek ama çamurlu geçişler insanın içini gıcıklıyor..
nasıl oluyo anlamıyorum admlar hiç acımıyomu arbalarına ya
şahsen ben bu yüzden çok düşünceliyim
offroadda nasıl yapıcam bilmiyorum yani ben kirletmem arabamı ;)

hakki' Alıntı:
nasıl oluyo anlamıyorum admlar hiç acımıyomu arbalarına ya
şahsen ben bu yüzden çok düşünceliyim
offroadda nasıl yapıcam bilmiyorum yani ben kirletmem arabamı ;)

Benim cj yi ilk yaptırıp geldiğimde üzerine AT lastikler vardı. 30 cm taşın üstünden geçince kral offroad yaptım zannediyordum. Ama o virüs bünyede o kadar tahribat yapıyor ki, şimdi yuvarlanırsam ölmeyeyim diye rollcage yaptırdım ;D

Hakkı o arabada acınacak hal kalmadı komple yenile yüzde 90 elden geçecek.. Okadar ileri ugraşmadıktan sonra rahat ol senın alt takım yorulur biraz.. ondada cok zorlamassın olur biter. Bu arada bu iş kanını kaynatınca arabayı da unutursun şekil video biri son anda çıktı içindeki çoşan Off-Road korkarak engel ol :smiley:

jeep' Alıntı:
Benim cj yi ilk yaptırıp geldiğimde üzerine AT lastikler vardı. 30 cm taşın üstünden geçince kral offroad yaptım zannediyordum. Ama o virüs bünyede o kadar tahribat yapıyor ki, şimdi yuvarlanırsam ölmeyeyim diye rollcage yaptırdım ;D

rollcage şşart zaten mazallah ;)

MADENCİ' Alıntı:
Hakkı o arabada acınacak hal kalmadı komple yenile yüzde 90 elden geçecek.. Okadar ileri ugraşmadıktan sonra rahat ol senın alt takım yorulur biraz.. ondada cok zorlamassın olur biter. Bu arada bu iş kanını kaynatınca arabayı da unutursun şekil video biri son anda çıktı içindeki çoşan Off-Road korkarak engel ol :smiley:

valla engel olamıyorum :smiley:
bilmiyorum ; daha hiç arazıye cıkmamamın verdiği heycan olsa gerek biran önce çamura girmek istiyorum
ama kesinlile videodaki kadr atraksşyon beklemeyin benden :smiley:

jeep' Alıntı:

Hep böyle başlıyor demekki ...Bende HT lastikler ile geçtiğim çamuru (cuk) ları , arabanın stantdart alçak hali ile "papatya yapraklarının" arabayı çizdiği ve benim dert ettiğim zamanları hatırlıyorum... şimdide göktuğun dediği gibi , devrilince ölmeyeyim de bir daha devrilebileyim mantığı çalışıyor. Pis mikrop bu pis. Ama Hakkı buraya yazıyorum gün gelecek ve 32-33 MT nasıl takırım hesapları yapacaksın. Bak yazdım..

ndoganci' Alıntı:
0ne minute....

araç kirlenmeden nasıl çamura girilecek banada söylermisiniz ????
işte o biraz imkansız naci abi o yüzden boya filan dert etmemeye çalısıyorum şimdiden
yavas yavas hazırlıyorum kendimi :smiley:

Son LR gezisinde Naci Bey bize rehberlik etmişti, o günden beri aracımın üstü çiziklerden harita gibi oldu :D
ama gri olunca uzakdan anlasilmiyor, ve ben garipdir çizikleri ve ufak vurukları seviyorum araca daha sert bir hava veriyor
:D

Tempus' Alıntı:
Son LR gezisinde Naci Bey bize rehberlik etmişti, o günden beri aracımın üstü çiziklerden harita gibi oldu :D
ama gri olunca uzakdan anlasilmiyor, ve ben garipdir çizikleri ve ufak vurukları seviyorum araca daha sert bir hava veriyor
:D

orası ole haşin durması benımde hoşuma gdiyo ama aracım füme olunca cizikler cok ortada :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR