Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,827

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

gerçekten benziyomu bi test edin isterseniz 150 derece kısmını pas geçin birada bekletip cj ile bi üzerinden geçin.:smiley:

orduda s1 kod lu sanırım sahra telefonlar var aselsanın.araç içine bi fct monte edip çıkışına o sahra telefonu takarsanız 7.62 hariç hiç bişi geçirmiyo o telefonlar (6200 müş kod u)

6200_1.jpg

normal sandwich telefondan büyük.litrelik meşrubat kadar diyelim:smiley:ben r250 telefonumu istemeden değiştirmiştim.alışveriş merkezlerinde filan uhf telsiz sanıp müdürüm amirim diyen güvenlikler olmuştu.ceviz kırma suda bekletme oltaya ağırlık olarak bağlama bilumum garip kullanıma rağmen ölmedi.pilini ben hallderim diyen bi arkadaşa yem oldu

Pardon fotoğrafı görmemişim. Aslında rollcage e bağla dursun orada. Çok şık olabilir. Birde çalışıyorsa tamamdır..

tyt.fan' Alıntı:
normal sandwich telefondan büyük.litrelik meşrubat kadar diyelim:smiley:ben r250 telefonumu istemeden değiştirmiştim.alışveriş merkezlerinde filan uhf telsiz sanıp müdürüm amirim diyen güvenlikler olmuştu.ceviz kırma suda bekletme oltaya ağırlık olarak bağlama bilumum garip kullanıma rağmen ölmedi.pilini ben hallderim diyen bi arkadaşa yem oldu

gerekirse kum paleti gibi iş görür ;D

Gerçek offroad telefonun uydu baçlantı olmalı, bütün belgrad ormanı bile GSM kapsamıyor :eek:

thruya sanırım iridium şebekesinden çalışan telefonlar var.dakkar da kullanılıyor galiba.mağara gezenler bile iletşim kurabiliyor.şehiriçinde gsm sistemden faydalanıyor.dancal nokia bu şebeke için telefonlar yapmıştı.

ddeniz seviyesi altı irtifalardan evereste çalışıyo diye tanıtılmıştı.cihazlar çok büyüktü antenleri teleskobikti şampanya sisesi kadardı ufalmış cihazlarda epey

Ben 2510 ve Hughes 7100 kullandım. uydu olduğun için GSM kart takılı değilse binan içinde bile çalışmaz!

Yani üstü açık olmalı, araçda ekstra antenna gerekiyor.

sizi tatmin zor bay yurki en iyisi siz pstn kullanmaya devam edin .heryerde çekiyor,ses net.arabaya koyun 25 35 kilometrelik bi makara kablo ucunu evdeki fişe takın,hat gittiğiniz yere peşinizden gelsin
zaten bu telefonlarda mantık şehiriçindeyken gsm kullanmak,gsm çekmediğinde uydu şebekesi şehiriçinde thuarya dan konuşmak ekonomik değil bildiğim kadarıyla.

finlanda asllısınız değilmi. telecom finlilerin işi. gsm ide uydu telefonunuda hatta kablolu telefonuda finliler keşfedip geliştirmiş

Jyrays' Alıntı:
Benim CJ 30 km fazla gider bir depyla! ;) Bir kere tam 100 km / 65 L gittim! ;)

Yakıt tüketimi çok ilginç zaten. Ben low a alınca sanki benzin deposunun bağlantıları kopuyor. Akşama kadar dolaş yarım depo yakmıyor. Ama asfalta çıkıp eve giderken, delik açılıyor alttan. Çok mantıksız ama hala anlayamadım neden asfaltta daha çok yaktığını..

eski şoförler boş vitese atatmış yakıt tasaarufu için bunada peygamber viresi dermiş,belki sizin araçta low a aldığınızda peygamber vitesine geçiyodur.araç ordudan filan çıkmaysa gazi filandır belki.efsunludur,low vitesi savaş hali sanıyodur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR