Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,688

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ladikoffroad' Alıntı:
öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;D :smiley:

btauhan abi LRci de olsam her türlü 4x4 e ilgim var, zaten cj ler hem performans hemde görünüş acısından kendini ispatlamış
bence arazideki performanstan snra şıklık pek önemlii değil diye düşünüyorum ;)

hakki' Alıntı:
btauhan abi LRci de olsam her türlü 4x4 e ilgim var, zaten cj ler hem performans hemde görünüş acısından kendini ispatlamış
bence arazideki performanstan snra şıklık pek önemlii değil diye düşünüyorum ;)
sanırım bi yanlışlık var abi yazması gereken ben oluyorum hakkı abi bence de önemli diil sadece göktuğ abiye takılıorum ;)

hakki' Alıntı:
göktuğ abi senin cj çamurda da cok şık duruyo;)
Bence arkadaki kovaya halat takmış Daewoo daha bir ilginç duruyor ne ararsın cj camurda der gibi..

beatrix' Alıntı:
Hımmmmm....!!! işte ben o konuda şanslıyım, çünkü bizim hatun off-road konusunda benden deli.... ;D ;D ;D Cj'nin olduğu zamanlarda arazide o kullanırken ödüm patlardı...!! "Ergun ne olur bir kere devirelim, ne olur...!!! " derdi... ;D ;D ;D
Şimdide nezaman bir geziye çıksan sen kullancan, ben kullancam derdimiz var.... ;D ;D ;D

Körle yatan şaşı kalkar derler Ergun abi :smiley: şanslısın seni anlayan bir eşin var :smiley: sana uzaylı gibi bakmıyor..........

ladikoffroad' Alıntı:
sanırım bi yanlışlık var abi yazması gereken ben oluyorum hakkı abi bence de önemli diil sadece göktuğ abiye takılıorum ;)

olsun batuhan kardeş kalpler bir olduktan sonra ,abi amca ......farketmez :smiley:
;)

ladikoffroad' Alıntı:
öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;D :smiley:

Pajero yanında küçük kardeşi gibi duruyordu ama.. ;D

[attachment=1]

gfhncg copy.jpg

ladikoffroad' Alıntı:
aslında pajero büyükte göktuğ abinin 4.5'' yükseltme nerde demesinler die biraz pajeroyu küçültüp koydum :D :D ;D

göktuğ abini 4,5" i bi fotorafta alt etmiş pajero :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.