öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;Dhakki' Alıntı:göktuğ abi senin cj çamurda da cok şık duruyo
ladikoffroad' Alıntı:öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;D
sanırım bi yanlışlık var abi yazması gereken ben oluyorum hakkı abi bence de önemli diil sadece göktuğ abiye takılıorumhakki' Alıntı:btauhan abi LRci de olsam her türlü 4x4 e ilgim var, zaten cj ler hem performans hemde görünüş acısından kendini ispatlamış
bence arazideki performanstan snra şıklık pek önemlii değil diye düşünüyorum
Bence arkadaki kovaya halat takmış Daewoo daha bir ilginç duruyor ne ararsın cj camurda der gibi..hakki' Alıntı:göktuğ abi senin cj çamurda da cok şık duruyo
beatrix' Alıntı:Hımmmmm....!!! işte ben o konuda şanslıyım, çünkü bizim hatun off-road konusunda benden deli.... ;D ;D ;D Cj'nin olduğu zamanlarda arazide o kullanırken ödüm patlardı...!! "Ergun ne olur bir kere devirelim, ne olur...!!! " derdi... ;D ;D ;D
Şimdide nezaman bir geziye çıksan sen kullancan, ben kullancam derdimiz var.... ;D ;D ;D
ladikoffroad' Alıntı:sanırım bi yanlışlık var abi yazması gereken ben oluyorum hakkı abi bence de önemli diil sadece göktuğ abiye takılıorum
ladikoffroad' Alıntı:öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;D
tmm anladık bişeyi ayyınlıonda bali oynanmamışını koy sennki yakından bizimki uzaktan sahtekar senijeep' Alıntı:Pajero yanında küçük kardeşi gibi duruyordu ama.. ;D
[attachment=1]
hakki' Alıntı:farkı azalmış gibi gördüm
ladikoffroad' Alıntı:aslında pajero büyükte göktuğ abinin 4.5'' yükseltme nerde demesinler die biraz pajeroyu küçültüp koydum ;D