öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;Dhakki' Alıntı:göktuğ abi senin cj çamurda da cok şık duruyo![]()
ladikoffroad' Alıntı:öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;D![]()
sanırım bi yanlışlık var abi yazması gereken ben oluyorum hakkı abi bence de önemli diil sadece göktuğ abiye takılıorumhakki' Alıntı:btauhan abi LRci de olsam her türlü 4x4 e ilgim var, zaten cj ler hem performans hemde görünüş acısından kendini ispatlamış
bence arazideki performanstan snra şıklık pek önemlii değil diye düşünüyorum![]()
Bence arkadaki kovaya halat takmış Daewoo daha bir ilginç duruyor ne ararsın cj camurda der gibi..hakki' Alıntı:göktuğ abi senin cj çamurda da cok şık duruyo![]()
beatrix' Alıntı:Hımmmmm....!!! işte ben o konuda şanslıyım, çünkü bizim hatun off-road konusunda benden deli.... ;D ;D ;D Cj'nin olduğu zamanlarda arazide o kullanırken ödüm patlardı...!! "Ergun ne olur bir kere devirelim, ne olur...!!! " derdi... ;D ;D ;D
Şimdide nezaman bir geziye çıksan sen kullancan, ben kullancam derdimiz var.... ;D ;D ;D
ladikoffroad' Alıntı:sanırım bi yanlışlık var abi yazması gereken ben oluyorum hakkı abi bence de önemli diil sadece göktuğ abiye takılıorum![]()
ladikoffroad' Alıntı:öyle fotolarda güzel göründüğüne bakma çirkin o çirkin ;D ;D![]()
tmm anladık bişeyi ayyınlıonda bali oynanmamışını koyjeep' Alıntı:Pajero yanında küçük kardeşi gibi duruyordu ama.. ;D
[attachment=1]
hakki' Alıntı:farkı azalmış gibi gördüm![]()
ladikoffroad' Alıntı:aslında pajero büyükte göktuğ abinin 4.5'' yükseltme nerde demesinler die biraz pajeroyu küçültüp koydum![]()
;D