Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,739
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ironman' Alıntı:
mudanyalı abi...

zaten yukarı çıkacak kadar benzinim var
aşşağı mecburen kayışı çıkaracaz :smiley:

benzin sorun değil be kardeşim...depodan çekeriz,benim araba da yağ yakıyo,o yüzden 5 lt 40 numara yağda hazır,biraz duman yapar ama idare edersin artık..;)

Etiketler

MUDANYALI' Alıntı:
benzin sorun değil be kardeşim...depodan çekeriz,benim araba da yağ yakıyo,o yüzden 5 lt 40 numara yağda hazır,biraz duman yapar ama idare edersin artık..;)

hahhahaa abi sen bu işi biliyosun

:smiley:,

heyyo dönüş benzininede bulduk...

ayhanbursa' Alıntı:
iyi güzel arkadaşım ama biz dedikçe sen mobilet deyip gidiyorsun ki sanırım senin bir aracında var jeep olarak eğer öyleyse ertesi gün diyecekmisin eşe dosta akşam bir sardım bir sardım diye merak ettim .................. ???he yanılıyorsamda ozaman kusura bakma yanlış tahmin derim :-\

kimseye sardığım yok be kardeşim ....

niva var satılık
bugün yarın gider.

ee bizde ya sizle gelicez yada mobiletle.

ha satılmazsa onla geliriz.

ironman' Alıntı:
kimseye sardığım yok be kardeşim ....

niva var satılık
bugün yarın gider.

ee bizde ya sizle gelicez yada mobiletle.

ha satılmazsa onla geliriz.

E şimdi bu niva giderse. Ayhan bey sende satılığa çıkardın XJ'yi oda o zamana satılırsa. Siz bu mobilete iki kişi binip mi geleceksiniz ;D

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaşımm bura benim yazacağım şekilde bir uslup için uygun değil ama ..ben senin kardeşin değilim bunu bil

Burda kardeşliği sağlayan şey,koşulsuz samimiyet ve gönülbirliği içinde yapılan aktivitelerdir,kötü niyet olmadığını biliyorum,gerilmeyelim lütfen 8) bu aktivite ancak o zaman hedeflenen keyfi verecektir. Sevgiler 8)

Linki veriyorum,konu hedefinden sapmasın lütfen 8)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34316.msg321098#msg321098

ayhanbursa' Alıntı:
tamam abi ozaman neden bir saat böyle geçti ben alalım diyorum motorla gelme alp diyor merkezden bir yerden alırız seni siz neden müdahil olmuyorsunuz şimdi gerilmeyin diyorsunuz ..ben anlamadım tadın da olan her şakaya evet ben çok uzadığını ve ısrarla uzatıldıgı kanaatindeyim bumudur.

Bu tür sohbetler mütemadiyen olur bu sayfalarda,araç markaları,kanki kapışmaları,hemşehri atışmaları vs. vs. ...Aktiviteye konsantre olduğumdan bu takıldığınız konular önemsiz geldi,tarafların kötü niyetli olmadığını biliyorum,aksi durumda böylesi bir aktiviteye ulu orta herkesle yola çıkılmaz,2282 m. rakımda kamp atıp,"zirve" denemek hele ki bu mevsimde hafife alınmaması gereken bir konudur,25 km. lik sürprizli bir tırmanış parkuru da cabası,aslolan benim için sağsağlim çıkmak ve inmektir,bu aktiviteye katılacak insanların güvenliğidir 8)

Artık bu geziye daha istekli geleceğim ;D ;D ;D ;D

SANAL ALEM YANLIŞ ANLAŞILIYORUZ.
BEN ALIŞAMADIM BU SANAL ALEME :smiley:

REAL YAŞAMAK LAZIM.....

Yukarda linki verdim,ordan devam edelim,bu akşamlık affınızı rica ediyorum,iyi geceler cümleten 8)

ayhanbursa' Alıntı:
hem sana bişey sorcamm bizim ordan vın diye eksozları açık motorsiklet geçiyo 3 ..5 10 da hep tanıyonmu sen onları bakayımmm ;D ;D

bak ben bunu atlamışım..

tanıyom,tanıştırayım mı seni...:smiley: :smiley:

ironman' Alıntı:
bak ben bunu atlamışım..

tanıyom,tanıştırayım mı seni...:smiley: :smiley:

abi bende de 100 cc honda var sana eşlik etsen olurmu yada mudanyalı beni arkasına bağlasın zaten bağlamassa lastiklerini indircem

feyzullah efe' Alıntı:
abi bende de 100 cc honda var sana eşlik etsen olurmu yada mudanyalı beni arkasına bağlasın zaten bağlamassa lastiklerini indircem

vay kanki
sen beni çek .

yalnız dikkat et
izin aldın mı geyik yaparken

icazet almadan geyik yapma :smiley:
zuahahahhah

benim avataradaki gariban fırça yedi haberin olsun..... :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR