Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,733
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ayhanbursa' Alıntı:
açamadınız bir başlık ama konu havada kaldı ....alp bey şey.......... görüyorum biraz siziiii ;D ???

Abicim ben anlamam o işlerden. Tecrübesizim. Zirve olduğuma bakıp aldanma tamamen çenemin düşüklüğünden.. Arazi bilmem ben. Resimlerde gördüm. Merak ettiğim için geleceğim ;D

Etiketler

dino967' Alıntı:
5 in de cemiyeti var,Cemil kaptan bana her tarih uyar diyor,mudanyalı'nın cemiyeti Alpaslan ile çakışıyor,bu nedenle 1 hafta önce ya da sonra yapabiliriz,siz olmadan artık tadı yok oraların,bu kez kamplı gideceğimiz için "zirve" denemeyi düşünüyorum 8)

uyarsa temmuzun ikinci haftası yapalım o zaman..

tabi diğer arkadaşlarında fikrini alıpta.

hava sıcak olacak benim motor şişecek ama,sizler için orda olacağım....

ayhanbursa' Alıntı:
sen bursa yolunu bul gerisi kolay araziyide jeep çiliğide ben öğretirim sana rahat ol panik yapma ;D

Tamam abi Allah razı olsun. Bide bana arazi vitesi nasıl kullanıyor öğretirsen minnettar olurum sana.. Paslanacak valla. Öyle süs gibi duruyor. Kullanmayı bilmediğim içinde korkuyorum dokunmaya ya elimde kalırsa diye..
Su geçişide yapar mı benim cip ! abi... ;D

ironman' Alıntı:
dino abi mudanyalı abimde gelecek mi?

Gelmemmi be kardeşim..Hem biliyosun,benim çamaşır leğeni sadece 2 kişilik...arkasına da senin Peugeot'yu atarız,dönüşte sen kayışı boşa çıkartır,yavaş yavaş inersin,olmazmı?

Olaya biraz renk katmakta fayda var,Buzlu Göl ikramını hazırlamış,Kilimli,Karagöl,Aynalı bizi bekliyorlar,tırmanış rotası kuzeyden olacağı için,kar olasılığı oldukça yüksek,donanımlı olmakta fayda var 8)

[attachment=1]

göllergrid2009.jpg

MUDANYALI' Alıntı:
Gelmemmi be kardeşim..Hem biliyosun,benim çamaşır leğeni sadece 2 kişilik...arkasına da senin Peugeot'yu atarız,dönüşte sen kayışı boşa çıkartır,yavaş yavaş inersin,olmazmı?

Ben bugün çamaşır tokmağının boyunu kısalttım,biraz bakım,biraz antrenman yaptım,hazırlıklar tamamlanıyor,dağcı arkadaşlara ayıp olmazsa "zirve defterini" kaputun üzerinde yazmayı düşünüyorum 8)

ayhanbursa' Alıntı:
ben genede derim başlık açılsın orada detay yapalım hem dikkat çeker böyle iki gün yazmasak unutulur abi

10-11-12 Temmuz 2009 tarihini önerilerinize sunuyorum,cuma+c.tesi ya da c.tesi + pazar şeklinde olabilir,tarih belirlendikten sonra konu başlığını açmak yerinde olacaktır,fikirlerinizi rica ediyorum 8)

MUDANYALI' Alıntı:

mudanyalı abi...

zaten yukarı çıkacak kadar benzinim var
aşşağı mecburen kayışı çıkaracaz :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
hem sana bişey sorcamm bizim ordan vın diye eksozları açık motorsiklet geçiyo 3 ..5 10 da hep tanıyonmu sen onları bakayımmm ;D ;D

dino967' Alıntı:
Olaya biraz renk katmakta fayda var,Buzlu Göl ikramını hazırlamış,Kilimli,Karagöl,Aynalı bizi bekliyorlar,tırmanış rotası kuzeyden olacağı için,kar olasılığı oldukça yüksek,donanımlı olmakta fayda var 8)

[attachment=1]

eyvah karmı var.

ayhanbursa' Alıntı:
ben zaten öyle bir şey kastettim arkadaşım sen neden herşeyi üstüne alınıyorsun anlamıyorummm ??? ;D

Yok üstüme alınmadım Ayhan bey tecrübesiz olduğumu daha evvel belirtmiştim. Size bu konuda bir şey daha soracağım. Yaptığım araştırmalarda şinorkel için en ucuz 900 lira fiyat aldım. Nasıl bir şey olduğunu görmedim hiç.. Sadece su geçişinde kullanılan bir şey olduğunu duydum.. Şimdi siz su geçişi için bir görsel paylaşmışsınız. E bunun nesi 900 lira. Millet benimi kekliyo.. Şu arazi için gerekli ekipmanları sizin aracılığınızla temin etsem nasıl olur. Kazıklanmayayım.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR