Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,733

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

erdin abi göller konvoyunda bizede 1 araçlık yer açıverin. yaş 35 oldu hala gidemedik şu göllere

dino967' Alıntı:
Yerin her zaman hazır Mesut 8)

dino abi.
benim offroad aracım yok,hiçte olmadı.
motosikletim var
50 cc mobilet
ama çok rampa çıkacağız sanırım.bu motor şişermi
şişerse beni çeker misiniz ?
birde ben acemiyim bu konularda.
yanıma ne almam gerekiyor.
aranızda olup şu büyük tekerlekli arabalara bakmak istiyorum
şimdiden teşekkürler....

ironman' Alıntı:
dino abi.
benim offroad aracım yok,hiçte olmadı.
motosikletim var
50 cc mobilet
ama çok rampa çıkacağız sanırım.bu motor şişermi
şişerse beni çeker misiniz ?
birde ben acemiyim bu konularda.
yanıma ne almam gerekiyor.
aranızda olup şu büyük tekerlekli arabalara bakmak istiyorum
şimdiden teşekkürler....

İster iki teker,ister dört teker,canın hangisiyle gelmek istiyosa,onunla gel ama gel muhakkak,işler çoktu,misafir geldi anlamam,sucukları da kasaptan alıcaz,O.K ? :D

dino967' Alıntı:
İster iki teker,ister dört teker,canın hangisiyle gelmek istiyosa,onunla gel ama gel muhakkak,işler çoktu,misafir geldi anlamam,sucukları da kasaptan alıcaz,O.K ? :D

tarih uyarsa yanınızdayım.

sucuklarda kasaptansa neden olmasın :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
........ ;D ;D alpaslan gel gel tarıh kesiyolar bakalım bize uyacakmı ;D ;D

mobiletle size ayak bağı olmıyım
siz tarihi söyleyin ben 1 gün önce çıkayım... :'( :'( :'(

ironman' Alıntı:
mobiletle size ayak bağı olmıyım
siz tarihi söyleyin ben 1 gün önce çıkayım... :'( :'( :'(

Anca beraber,kanca beraber erken çıkıp kurda kuşa yem olmana izin vermeyiz ironman kardeş 8)

alpaslanepli' Alıntı:
Temmuz başı olsun derim ben.. Tabi senin çükünü kestircek yeğen meğen yoksa o sıra... ;D
Serkan sende bırak mobileti falan araçlarda yer mi yok? Biri alır seni merkezden...

Merkezden alınacak arkadaş kim 8)

ironman' Alıntı:
dino abi mudanyalı abimde gelecek mi?

5 in de cemiyeti var,Cemil kaptan bana her tarih uyar diyor,mudanyalı'nın cemiyeti Alpaslan ile çakışıyor,bu nedenle 1 hafta önce ya da sonra yapabiliriz,siz olmadan artık tadı yok oraların,bu kez kamplı gideceğimiz için "zirve" denemeyi düşünüyorum 8)

dino967' Alıntı:
5 in de cemiyeti var,Cemil kaptan bana her tarih uyar diyor,mudanyalı'nın cemiyeti Alpaslan ile çakışıyor,bu nedenle 1 hafta önce ya da sonra yapabiliriz,siz olmadan artık tadı yok oraların,bu kez kamplı gideceğimiz için "zirve" denemeyi düşünüyorum 8)

Benle çakışmaz hocam benimki öneriydi. Serbest olduğum zaman değildi yani. Haziran 21 festival var.. Haziranı bir geçelim derim ben okadar. Onun dışında uyarım. Temmuz'da herhangi bir tarih uyar bana..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR