Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,460
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

günün en güzel ve heyecan verici haberi...

ufuk abi bu arada hayırlı olsun yeni aracını güzel günlerde kullan...

Etiketler

yokh malesef benimki daha çok 1960 lardan kalma çiçek çocuklara özel bi çadır :smiley: resmi var ama merak uyandırsın. kamp alanında görür görmez bu o çadır dersiniz zaten :smiley:

Vinç vinç vinç vinççççççççççççç !!!!!!!!!!!!!!!!!!

uğur abi bu aralar ben bakıyodum zaten kendime hiç bakmıym ozaman :D

reis28' Alıntı:
tugsan hocam toyoto içimde yatan aslan fakat daha cok arazi bagisi tarzı bir arac düşünüyorum benim münübüsün arkasında romorkla sahalara kadar taşıyıp arazide zincirlerini cözecem bir canavar düşünüyorum trelır aracı tabiki bu trelır araclarının cogalması ve türkiyede bu sporunda yaygınlaşması umuduyla

Ben 44" bogger swamperlı bir CJ kokusu alıyorum.. ;D

4 L' Alıntı:
günün en güzel ve heyecan verici haberi...

ufuk abi bu arada hayırlı olsun yeni aracını güzel günlerde kullan...
Sağol Çağlar, artık bir gezinizde bizide onurlandırırsınız. ;D ;D

Ufuk Abi hayırlı olsun, hatırlıyorumda şilede gözlemecilerde yan yana durup sohbet ettiğimiz günü :D, bence ogün virüsü kaptın sen.. :D ;)

Hakan yemin ediyorum, haftada üç dört gece çamurların içinde görüyorum kendimi rüyalarımda, buna siz sebep oldunuz , iyikide oldunuz :D

Virüs kapılan yer = Ömerli Gözlemeciler
Teşhis = Offrodamus çamuriyus nivüs virüsü
Tedavi = Haftada 3 seans Offroad, Bol çamur ve doğa. ;D

reis28' Alıntı:
Jyrki senin araca diyecek yok gercekten güzel bir makina belki hafta sonu ankaraya gide bilirim hurdalıgı biraz karıştırayım

hurdalıkten aldığın arabaya en az benim araba fiyata kadar amerikadan mal getirmek gerekir...

vinç, kilit, yükseltme kiti, branda, özel direksiyon kutusu, karburatör, eksantrik, headers, koltuklar ve saire ve saire...

LASTIKLERI unutma! :eek:

heh...

http://www.sahibinden.com/satilik_v_i_p_cj-_6_turkiyede_tek-41WQQaXQQ12701894WQQpXQQdisplayitem&keyword=cj-5

Bu parayla ne araba alırsın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR