ufuk28' Alıntı:Arkadaşlar merhaba; benim aracın standart grand vitara ve daha yeni olduğu için pek araziye sokamıyorum.Sadece Suzuki buluşmasında oldukça zorlu (benim aracıma göre) bir deneyimim oldu.O ortamı yaşamayıda çok istiyorum, hafta sonları çamura girip çıkmak, gezilere katılmak gibi.Forumdan Reis 28 Kaşif Dursun Usta olarak tanıdığımız Dursun beyin arazideki yeteneği birçoğunuzca tanınan ve bilinen 34 PAS 11 plakalı Lada Nivasını iş arkadaşım olan ve Suzuki gezisinde bana co.pilotluk yapan Selim kardeşime satın aldık.Selim'le aramızda ayrı gayrı olmaz.Uzun lafın kısası bundan sonra gezilerde beni ve Selim'i PAS 11 ile görebilirsiniz, tabiki aranıza kabul ederseniz. Görüşmek tanışmak ümidiylehepinize selam ve sevgiler, bol çamurlu günler diliyorum.![]()
ufuk28' Alıntı:Arkadaşlar merhaba; benim aracın standart grand vitara ve daha yeni olduğu için pek araziye sokamıyorum.Sadece Suzuki buluşmasında oldukça zorlu (benim aracıma göre) bir deneyimim oldu.O ortamı yaşamayıda çok istiyorum, hafta sonları çamura girip çıkmak, gezilere katılmak gibi.Forumdan Reis 28 Kaşif Dursun Usta olarak tanıdığımız Dursun beyin arazideki yeteneği birçoğunuzca tanınan ve bilinen 34 PAS 11 plakalı Lada Nivasını iş arkadaşım olan ve Suzuki gezisinde bana co.pilotluk yapan Selim kardeşime satın aldık.Selim'le aramızda ayrı gayrı olmaz.Uzun lafın kısası bundan sonra gezilerde beni ve Selim'i PAS 11 ile görebilirsiniz, tabiki aranıza kabul ederseniz. Görüşmek tanışmak ümidiylehepinize selam ve sevgiler, bol çamurlu günler diliyorum.
Vay, vay, vay Dursun usta arabayı satmış haberimiz yok...?
tugsan75' Alıntı:Eeeee Dursun usta artık TOYOTA almanın vakti gelmiştide geçiyordu.Senide aramızda görürüz yeni Toyotanla artık,başka araçlara bakma sakın. ;D ;D ;D
reis28' Alıntı:tugsan hocam toyoto içimde yatan aslan fakat daha cok arazi bagisi tarzı bir arac düşünüyorum benim münübüsün arkasında romorkla sahalara kadar taşıyıp arazide zincirlerini cözecem bir canavar düşünüyorum trelır aracı tabiki bu trelır araclarının cogalması ve türkiyede bu sporunda yaygınlaşması umuduyla
Jyrays' Alıntı:Tamam, benim çanavar sana vererim?