serkann
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
sen kaldırma nasıl olsa otrunca iniyor diyorsun kardeş
sen kaldırma nasıl olsa otrunca iniyor diyorsun kardeş
Jyrays' Alıntı:heh...
http://www.sahibinden.com/satilik_v_i_p_cj-_6_turkiyede_tek-41WQQaXQQ12701894WQQpXQQdisplayitem&keyword=cj-5
Bu parayla ne araba alırsın?
yarışı isoff düzenlemiyor.yarışçı bir abimizin ortaokula giden oğlunun projesi.yarışçılar gönüllü olarak katılıyor.maltepe üniversitesinin arkasında yapılacak.cumartesi...yuzen_adam' Alıntı:Arkadaşlar selam. Ben geçenlerde internette biyerde bir afiş gördüm isoff bu cumartesi bi üniversitede offroad oyunları düzenliyordu sanırım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı??
duman' Alıntı:yarışı isoff düzenlemiyor.yarışçı bir abimizin ortaokula giden oğlunun projesi.yarışçılar gönüllü olarak katılıyor.maltepe üniversitesinin arkasında yapılacak.cumartesi...
ergün abi biz orada olacağız bekleriz....beatrix' Alıntı:Cüneyt saat kaçta, belki geliriz...
duman' Alıntı:ergün abi biz orada olacağız bekleriz....
ergün abi 3"için şanzımanın inmesi gerekmiyor.cumartesi geliyorsan konuşuruz hatta nihat'a gösteririz.şaft balansına ihtiyacın olabilir ya da mafsalda sorunun olabilir cumartesi konuşuruz....beatrix' Alıntı:Taaammaaaaammmm,
Şimdi;
Benim ön şaft ötüyor, sıkıntılı çalışıyor, normal olmayan sesler fark ediyorum ama görüntüde optik olarak birşey yok.
Bu durumda hangi ustalar bu konuyu sende çözdü, bana özelden bilgi verip yönlendirirmisin?
Ayrıca sen arazi şanzımanını aşağıya indirdinmi ?