Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,546
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jeepcj7' Alıntı:
oh be.... ağzından güzel lafta çıkabiliyormuş :smiley:

Bende yanlış anlaşılmayayım LandCruiserı seviyorum, balina gibi :smiley: Toyota'yı ayrı seviyorum... sorunsuz, verimli araçlardır... hele Amerikan versiyonu pickupları ayrı ayrı seviyorum, Tacoma & Tundra...
Ben Tuğsan'a takıldım ;D

Bende çok beğeniyorum toyota pick-up ları. Rubicon a gelince günümüzde , pick-up ve kamyon ları saymazsan sıfır olarak alınabilecek arazi aracı diyebiliceğim 3-5 araçtan biri Rubicon doğruya doğru.

Selamlar

Etiketler

Yavuz bu gezi tam sana göre, hepsi LR... Ama biraz uzak ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25288.msg207753#msg207753

SDC' Alıntı:
Yavuz bu gezi tam sana göre, hepsi LR... Ama biraz uzak ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25288.msg207753#msg207753

;D ;D Melih ve Okan ı tanıyorum.

Melih in maceralarından biri;

http://www.fotogezgin.com/turkmuhru/

Birde Lro dan Ali bey var,

http://www.turafrika.com/

Sanıyorum Ali Bey yeni gezi hazırlığında Landrover i ile, tek başına Istanbuldan sürekli doğuya giderek dünyayı dolaşıp tekrar Istabula dönecek , projenin adı ist2east gibi bişeydi galiba. Büyük sahra yı (Sahara) geçecekti güvenlik problerinden dolayı iptal oldu.

Selamlar

Teşekkür ederim Yavuz...

Ekspedisyon konusunda bulanan zihnim açıldı :D

Türk Mührü ekibinin ve Ali Bey'in de ellerine sağlık.

Çok büyük beğeni ile izledim, tekrar tekrar incelerim artık.
Böyle bir ekspediyona dahil olmak banada nasip olur inşallah :smiley:

Sevtap hanım merhaba..
pajeroyla aranız nasıl? Ankarada bahsettiğiniz fikrinizden vazgeçtiniz sanırım?

erenatac' Alıntı:
Sevtap hanım merhaba..
pajeroyla aranız nasıl? Ankarada bahsettiğiniz fikrinizden vazgeçtiniz sanırım?

Eren Ataç merhaba...
Pajero ile aramız herzaman iyidir, bildik ilk gözağrısı hikayesi :smiley:
Beni aracım değil insanlar yoruyor. Almam gereken bir parça için iki farklı kişi aynı fiyatı verdi ama biri orijinal biri çıkma diyor ve her ikisi de diğer ihtimalin mümkün olmadığını söylüyor. Ve araç epeydir ööle yatıyor. Arada bir alıcılar (pardon ölücüler) geliyor, karışık yani :smiley:

Bu arada sizin Bolu'da olmanız gerekmiyor muydu?

Eğer arzu ederseniz bu hafta içi sizin için Ankaradaki hurdacılar sitesinde bir kaç tanıdığıma aradığınız parçayı sorabilirim.Parça her ne ise sıfırı İstanbulda daha kolay bulunur belki ama çıkma diyince Ankara hurdacılar ve yıldız sanayi gibisi yoktur.Düşünürseniz bana özelden yazın lütfen.
Vitara sanayide,motoru yenileniyor.. Boluya yetişir diye hesaplamıştım ama yetişmedi malesef,bu sebeple geziye katılamadım.

Gidemediğinize üzüldüm. Kısmet değilmiş diyelim. Ben de son hafta vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim. Kulağımda oluşan bir enfeksiyon yüzünden şu an şişti ve ağrı yapıyor ve de duymuyorum :D
Araç için ilgine teşekkür ederim, hemen yazıyorum...

SDC' Alıntı:
Gidemediğinize üzüldüm. Kısmet değilmiş diyelim. Ben de son hafta vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim. Kulağımda oluşan bir enfeksiyon yüzünden şu an şişti ve ağrı yapıyor ve de duymuyorum :D
Araç için ilgine teşekkür ederim, hemen yazıyorum...

Sevtap gecmis olsun kulak cok fenadir aman dikkat et. Aracla ilgili Bir ihtiyac olursa benimde haberim olsun.

Selamlar.

Teşekkür ederim, fenaymış öğrendim, iki gecedir uyutmuyor :(
Biraz ayıp olacak ama doktora gitmekten nefret ettiğim için hep dayanamayacağım noktaya kadar beklerim. Ama bu sefer çabuk pes ettim...

geçmiş olsun bu arada bende kocaman adam doktordan ve iğne den korkarım :mad:

damast' Alıntı:
geçmiş olsun bu arada bende kocaman adam doktordan ve iğne den korkarım :mad:

Size de teşekkür ederim.
Aslında hastalıktan korkmak lazım ama tüm o muayenehaneler, her daim buz gibi olan steteskoplar, girer girmez yüzünüze çarpan o koku, vs...Bunların hepsi kaçmak için sebep :smiley:

SDC' Alıntı:
Arada bir alıcılar (pardon ölücüler) geliyor, karışık yani :smiley:
Be ölücüler bu ara benimda başımda üşüşüyor benden çekinip aracı babamla pazarlık etmeye çalışıyorlar ama bilmiyorlarki o bendende agrasif :smiley:

erenatac' Alıntı:
...bu hafta içi sizin için Ankaradaki hurdacılar sitesinde bir kaç tanıdığıma aradığınız parçayı sorabilirim...

discovery-V8' Alıntı:
...Aracla ilgili Bir ihtiyac olursa benimde haberim olsun...

İşte parça bu, işaretlemiş olduğum (1988 pajero), uzantısı varsa da ben bilmiyorum :smiley:

DSC04439.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR