Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,524
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Alp, şu şaftı at arabanada gel taktıralım, bak o zaman arabanın hakimiyeti nasılda değişecek...!

Etiketler

Ergun abi inan rüyama bile giriyor o kadar çok istiyorum ki. Ama Allah hayretsin mesleki hayatımın belkide en kötü haftasını geçiriyorum. Ağzımın tadı hiç yok şu problemi bi çözeyim inşallah en kısa sürede yanındayım. Hatta Ulan nerden dedik yapıştı herif bi rahat bırak! diyeceksin.. :smiley:

rumelian' Alıntı:
valla mütevazi adamsın be mustafa, doğum günü hediyesi ufacık bi zj 5.2..

niye öyle diyosun cem adam H-3 almış yada almanın arefesinde. banada bir zj almasın mı?
daha ne diyim çokmu şey istiyorum yoksa.. :-[

alp kardeşim,siteyle tanışmam google sayesinde oldu,hurda arabalar olarattım ve sitedeki bir forumda cıktı.ben hurda arabları unuttum gezenbliri incelemeye başladım ve birde ne göreyim geziler paylaşımlar bilgi alışverişi sıcak dostluklar burdaymış,hemen üye oldum,bu sitenin kurulumun emeği geçen herkesin ellerinden öperim cok yararlı ve faydalı ve eğlenceli bi ortam.ZJ alma kıvamına geldimde yakanı bırakmam alpcim ;D,cok saolasın kardeşim.bu sitede bambaşka bir kardeşlik var bu devirde kim arabasını tanımadı insana verir ki,gezenblir sayesinde bu oluyormuş demekki :smiley:

ömrümü7ler' Alıntı:
niye öyle diyosun cem adam H-3 almış yada almanın arefesinde. banada bir zj almasın mı?
daha ne diyim çokmu şey istiyorum yoksa.. :-[
abi o zaman hakikaten mütevazi kalmış isteğin. :D
bence sende pazarlığa h2 den başlasaydın, zj ye razı olsaydın :D

ALLROAD' Alıntı:
Merhabalar,
Ben Özgü Demirpolat, Kayseri'liyim, 25 yaşındayım, evliyim, avukatım.
Bu siteyi arazi araçlarını araştırırken buldum. Bir iki hafta takıldıktan sonra 'baktım olmuyor üye olalım bari' dedim. Umarım ileride, off road bölümüne takılırken 'baktık olmuyor biz de alalım bir tane' deriz. Sevgiler, saygılar...

Off-road virüsü kolay bulasiyor....!
Bir geziye misafir olarak katil yeter....:smiley:

Valla Ergun baba bu samet kardeş benim bir önceki evrem. Bu sebeple aklından neler geçiyor ne fanteziler kuruyor sıcağı sıcağına tahmin edebiliyorum. Ben chereokee mi almadan önce çok istedim ki şöyle chereokee sini yemiş yutmuş tecrübeli bir abiyle sohbet edeyim bi bineyim gezeyim nasip olmadı. He alınca pişman mı oldum? Asla bilseydim almazdım diyeceğim hiç bir şey yok. Ama Dolu dolu bilgiyle gidip beğenip almak daha hoş olurdu. Bu yüzden de chereokee sevdalısı biri gelse abi arabana bi bineyim dese koltuğumu eskiyecek gelsin buyursun. Siteye üye olan gönlümüze de üyedir.. Bu arada Ergün abi biz bu çömezlikten ne zaman kurtulup gezenbilir stiker ını bagaj camımıza yapıştıracaz:smiley: Hayır yani yepisyeni amortisörlerimde var açıyosun kapak ööööylece duruyi yaa! :smiley::smiley::smiley:

yürü alp kim tutar seniiiiiiiiiiiiiii :D yeni amortisörlüm benim demek öylece duruyo :D sen bide şu şaftı yaptır bak aracın yollarda dağlarda her bi yerlerde neler yapabiliyor ozaman sırf gülücük mesajı atıcaksın !!! heeeee aklıma gelmişken şu arabanı bi tur versene :D

Mayk bunlar reklam kokan hareketler ;D

http://www.jeep-russia.ru/en/news_offers/news/story20.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri