Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,844

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

:smiley: Maykı boşverde abi bir kabul et önce, Bu yapıda modifiye edilmiş üstüne üstlük dünyayı dolaşmaya çıkmış başka araç var mı? 44 lastiklerle felan (akülü araba lastiği veya AT lastikle değil) hem asfaltta hem sağlam arazide hem suda ;) giden..... önce bir kabul et sonra...sonra izle işte... yoksa bendeki Corolla'da dolaşır dünyayı toprak yoldan hemde klimalı felan ;D

Hatta Tuğsan'ın Toyota buluşmasınada gidecem belki ;D

discovery-V8' Alıntı:
Mayk bunlar reklam kokan hareketler ;D

http://www.jeep-russia.ru/en/news_offers/news/story20.html

olastıkler tahmınımce her arabaya da baglanamaz ve tasıyamaz yanlıs degılsem.
bır de bır cocugun isim babası onemlıdır ata erkıl ailelerde ısım babası reis dır.atadır.uludur.
adı jeep olsun.
bogle gelmıs bogle dider baska bır tasıt bulunana kadar.
:smiley:

TOYOTA modellerinin hepsi gezimize davetlidir.Jip,araba,forklift,toyota olan aklınıza gelen herşey gelebilir. Bu arada resimlerini arşivden çıkarırım,dünyayı gezen yapılı LC fotoğraflarını,onun için JEEP tek deyil bu işi yapan.Ama maşallah güzel olmuş araçlar :smiley:

jeep' Alıntı:
Paris Dakar amatör ruhla yapılmıştı zaten ;D ;D

Paris Dakar expedisyon değil yarış organizasyonu ve her markaya eşit uzaklıkta, amaç derceye girmekten ziyade bitirebilmekte, GPS kullanımı bile yasak.

Jeepcj7' Alıntı:
:smiley: Maykı boşverde abi bir kabul et önce, Bu yapıda modifiye edilmiş üstüne üstlük dünyayı dolaşmaya çıkmış başka araç var mı? 44 lastiklerle felan (akülü araba lastiği veya AT lastikle değil) hem asfaltta hem sağlam arazide hem suda ;) giden..... önce bir kabul et sonra...sonra izle işte... yoksa bendeki Corolla'da dolaşır dünyayı toprak yoldan hemde klimalı felan ;D

Hatta Tuğsan'ın Toyota buluşmasınada gidecem belki ;D

Lastik seçiminin sebebi belli , şukadar ülke geçilecek diye planlanmış ama % 80i kuzey Rusya ve Kanada da geçiyor, karda yürüyebilmenin şartı bu, üstelik sponsor GoodYear, Iceland Rovers diye aratrsan gogılda benzer lastiklerin ne amaçla kullanıldığı anlaşılır.

Expedisyon için genellikle şahıs veya ekibin kendi araçları kullanılır, Aile, Arkadaş veya tek başına yapılır, Seçilmiş profesyonellerle yapılmaz, Bir firmanın kendisinin düzenlediği geziye expedisyon değil Reklam denir. Fotoğraflar nedense hep ışıklı kent merkezlerinde, veya otobanda . ;) Emin ol araçlarla ilgili karşılaştıkları hiç bir zorluğu ve problemi yazmayacaklar.

Yanlış anlaşılmasın Rubicon güzel bir araç bence expedisyonada uygun, Keşke Ülkemizden 3-5 kişi bu tür araçları hazırlayıp 5-10 bin km lik en azından yarısı çöl vb. parkurlardan geçecek bir ekpedisyona çıksa, maceralarını bizlerle paylaşsada zevle izlesek.

Toyota LC i bence hor görme bir gün adama yalatırlar yazdıklarını. ;D

Selamlar

oh be.... ağzından güzel lafta çıkabiliyormuş :smiley:

Bende yanlış anlaşılmayayım LandCruiserı seviyorum, balina gibi :smiley: Toyota'yı ayrı seviyorum... sorunsuz, verimli araçlardır... hele Amerikan versiyonu pickupları ayrı ayrı seviyorum, Tacoma & Tundra...
Ben Tuğsan'a takıldım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yanlış anlaşılmasın Rubicon güzel bir araç bence expedisyonada uygun, Keşke Ülkemizden 3-5 kişi bu tür araçları hazırlayıp 5-10 bin km lik en azından yarısı çöl vb. parkurlardan geçecek bir ekpedisyona çıksa, maceralarını bizlerle paylaşsada zevle izlesek.

Toyota LC i bence hor görme bir gün adama yalatırlar yazdıklarını. ;D

Selamlar

Orkun,Ben böyle takılmalara atışmalara bayılıyorum,keşke benimde sizler gibi aracı dahada off-road yapma imkanım olsa.2sene göbeğim çatladı bu hale getirene kadar,Türkiyede LC ile ilgili çöp yok inanın.Yurtdışından getirene kadar neler çektim,getiren bile yok,birkaç yer bulmuştum onlarda 5 kat fiyat isteyince,ümitsizliğe kapılmadım ve inatla getirdim.Yurdışı versiyonlarını yapmak neredeyse imkansız,adamlar zaten ağırlıkdan setleri göndermiyor bile.Ama bunada çok şükür,MT cooper patilerim gelince eksik kalmıyor artık.

güzel video, paylaşım için teşekkürler.
safari2000 bu video forumda biryerde daha vardı. bir araştırayım...

oldumu öyle olmalı zaten tek kelimeyle harka ötesi.......... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR