KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz ABİ arastırmadayım Vinci taktım bide arabayı bakıma soktum tirgerden başladım sansuman bilyelerine kadar cok şeyi deiğiştirdim arabanın sesi bile deiğişti baya uğrastım anlıcan.
şnorkel i arastırıyorum abi peşindeyim sunuda halledeyim rahatlıcam zaten abi uykularımı kacırdı şu snorkel.
Gerce bizim derdimiz yine bitmez abi yine bi eksikler cıkartırızz kesin Senin discoda cok tehlikeli duruyor yazvuz abi.
Slm Hakkı aracın çok güzel maşallah,ama off-roada bu araçla hiç bulaşma,sen gezilere gel,biz seni araziye girerken aracımızda ağarlarız.Belki moralini bozdum ama kardeşime almışık,karda çamlıcaya bile çıkamamıştık sattık sonra bilgine.
Yeri değil ama o aracın kar lastikleriyle çıkamayacağı bir yer yok, ben Bolu dağlarında geziyorum her sene bırak Çamlıca'yı ;D Off-road konusunda haklısın, hafif doğa gezileri dışında pek bir işe yaramaz.
teşekkürler..merhaba adım tuncay.2 yıldır isuzu d-max kulanıcısıyım.daha önceki araçlarım 2 tane cj 7 ve birtane cj 8 tahmin edersiniz ki arızalardan ve aşırı hoplama zıplamadan kaçış olarak d-max aldım.fakat hastalık işte cj ler son iki aydırda bi cj 7 daha var.kopamadımticaretle ugraşıyorum.saygılar
dakika 1 gol 1 hayırdır bi tanışma mesajı bir merhaba demek için ilk mesajımı attım daha sonra canadalı burdan devam etmemi istedi. bi yanlış yaptıysam özür dilerim...??