Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,613

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

şuan ikinci bölümün %70i kaldı bak rapor bile veriyorum bak yani bu 1-2 saat içinde download dahil biter demek

Yüksel Bey selamlar, Arkadaşlar ben Suat. İç Mimarım, Suadiye de oturuyorum.. Ben de karınca kararınca Offroad'a ilgi duyan biriyim...Yüksel bey resimdeki araç sizin mi? yükseltme kiti ve lastik jant değişimi yapmak istediğim benim de 97 model bir cherokee sport'um var.. Sanırım bu iş öyle kafadan yapılacak bir iş değil.. Bu konuda bana yardımcı olabilecek İstanbul'da bir usta arıyorum bildiğiniz bi yer varsa paylaşır mısınız?
Erhan bi an resimdeki araç senin sandım hemen yükseltme kiti hakkında bilgi isteyecektim.. Ama sonra plakası ve arka plandaki evlerden ve senin de "bir hobi ve uygun bir araç aldığım taktirde" yazını okuyunca hay allah dedim.. Yine de bu tür bir aracı nerede upgrade edebileceğim konusunda bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim..

aramıza hoşgeldiniz

öncelikle atilla abiye bakmanızı tavsiye ederim
Atilla Özel
Ataturk sanayi sitesi 2.kısım 26. sokak no.997 Maslak, İstanbul
0212 2769295 – 96

ayrıca gezenbilir üyelerinin tavsiye ettiği diğer servisler aşağıdaki linkte mevcuttur

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0

Google'da ''cj resimleri'' yazıp aradığınız zaman, Orkun'nun CJ7 sinin resmi 1. sırada çıkıyor :D

Arkadaşlar Kıbrıs'ta çektiğimiz bir offroad videosu. Kum zeminde çekildi. Bindiğim araç CJ7 galiba. :=)))
http://www.kibristube.com/watch.php?vid=860&key=fc49306d97602c8ed1be1dfbf0835ead
ön arka XO kilitli difransiyel 37" lastik. Aracı kullanan bizim offroad klübü başkanımız Mehmet abi...

Bazen google'da birşey ararken bizim formu buluyorum, bazende kendi yazımı :D

Jeep34' Alıntı:
Google'da ''cj resimleri'' yazıp aradığınız zaman, Orkun'nun CJ7 sinin resmi 1. sırada çıkıyor :D

Bu iş arazide çözülür... bizim gençliğimiz hep TV'de tartışma programları seyrederek geçti ama durum ortada...bir adım ilerleme yok!
Meydana inmek lazım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Orkun tutarmı sence ? ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Bazen google'da birşey ararken bizim formu buluyorum, bazende kendi yazımı :D

geçende alm acmat yazdım görsellere paso bizim nadir abinin canavar çıktı ve tabiki gezenbilir ;D
googledan bir şey aramaya artık gerek yok abi herşey bizde mevcut zaten ;)

pajerocyprus' Alıntı:
Arkadaşlar Kıbrıs'ta çektiğimiz bir offroad videosu. Kum zeminde çekildi. Bindiğim araç CJ7 galiba. :=)))
http://www.kibristube.com/watch.php?vid=860&key=fc49306d97602c8ed1be1dfbf0835ead
ön arka XO kilitli difransiyel 37" lastik. Aracı kullanan bizim offroad klübü başkanımız Mehmet abi...

selam bulent, bizim gardas'in wrangler sanki uzaktan komutali araba gibi....!

Yeni arkadaşlar...

Hulusi (jeep53),
Ahmet (zinciros),
belarus,
Nazmi (KIZILIM),
Özer (MAVERİCK),
Can (CANADALI),
Enis (Lantirn),
Kaan (Templar),
wranglercem,
evli,
Feyzullah (feyzullah efe),
Hasan (izciler),
Ahmet (anerkad),
Murat (ateş),
Erhan (gargamel),
Suat (kardula),
Yasin (rangeryasin).

Aramıza hoşgeldiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR