Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 603,442
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Fatihcim haftaya bir daha gel, üzerindeki ufak lastikleri değiştiriyorum daha iri bişiler gelicek :smiley: fark ettiysen 33" ler ufacık kaldılar zaten ;D dodikler özgün değil yaw var piyasada 3-5 CJ'de daha.. kalıbı var Maslak san'de.. yakında çıkar sahneye, arazide iyi olacak inşallah..... lastikler gelince koyarım resimlerini forma :smiley:

kuduruyorum tabiii bu ara seyahatlerden ilgilenemedimde zaten (hala seyahatteyim)... uzadı işler biraz..

yapmayın yaw o kadarda yuksek değil... mog değil benim cocugum diferansiyelleri biraz kuvvetlendirelim derken abarttık galba ::smiley: nasıl bincez daha çözemedik zaten :eek:

yok Uğur abim ben konvoy başı olmam arkadan gelirim tıntın.. ;)

orman kurumadan bi bitse..

parodi' Alıntı:
orkun senin mavi tosunu gördüm geçengün o dodiklerle tam tosun olmuş nerden aklına geldi varmı örneği özgün çalışmamı...sen şimdi ne dolmuşundur breh breh dana 44leri hırpalamak için bende görmek istiyorum böyle güzel duruyoda maşallah sahne alınca nasıl olucak bakalım ;D

Etiketler

evedilaz' Alıntı:
hosbulduk mustafa ark bu site gercekden harika en kisa zamanda sizleri tanimak isterim
ben ist b. cekmecede ikamet etmekdeyim bana yakin arkadaslar varmi sitemize uye ozellikle cj ci ben araci yeni aldigim icin eski cj cilerden fikir ve tecrube almak isterim
merhaba
ben sinanoba oturuyorum cj hakkında yada bir yerde aracın bozulursa beni arayabilirsin tel no 555 539 81 14
::smiley:

bull' Alıntı:
merhaba
ben sinanoba oturuyorum cj hakkında yada bir yerde aracın bozulursa beni arayabilirsin tel no 555 539 81 14
::smiley:

türkiyenin en yakışıklı cjsi tarıkta çok şanslısın cjyi geliştirme konusunda da yardımcı olur...

o aracı son gördüğümde orkundan merdiven sormuştum ayağım o kadar kalkmıyor ben ona co pilot olmam :smiley:

fark ettiysen 33" ler ufacık kaldılar zaten ;D
farkettim aslında gültekinin navaradaki 37" iyi öyle bişey lazım defran. kurtarır heralde ama jant kurtarırmı bilmem yoksa fena durur 37"

eeeee ameliyathaneye gitmen lazım son hali için emre atinin hastanede maslakta nekahat döneminde paşazade

abi ne yaptın yaw ben izmirde mavi tosun maslakta casusluk yapan yokmu? ;D
bu arada abi antepli misin?

orkun koyar tamamen bitince fotoları gerçi seyahatteymiş sürekli du bakalım ben çekerim gidersem şu lastikleride koysun bende merak ediyorum.

ben antepli değilim bu arada ama fena olmazdı entepli olsam imam cağdaşa daha sık gitme imkanım olurdu hehe 8) 8) 8)

Onumuz deki hafta upload ederim videoyu...resim yerine video yapmaya denedim bu sefer. bakalım artık....

çamurluk içini doldurmak için lastik ebadı büyütmekte ayrı dert ::smiley:, 4inch büyük lastik alıyorsun 2inch jantın altına 2 inch üstüne gidiyor ;D diferansiyelin yerden yüksekliğini arttırmaktada da aynı dert var..

Yucelcim co pilotuz olurmu hiç, önce seni içine kor sonra yukseltiriz veya deve gibi çökmeyi öğretiriz sen iste yeter ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri